Stad Utrecht 09.40 uur

Utrecht 27-12-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Bestuurders onder invloed

UTRECHT De politie heeft in de nacht van zondag 26 op maandag 27 december op de Catharijnebaan een bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 04.10 uur kreeg een 35-jarige automobilist uit Lopik op de Catharijnebaan een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat de man te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 740 ug/l uit. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en met een rijverbod van acht uur en een proces-verbaal werd hij naar huis gestuurd.

UTRECHT Op de Oudenoord kreeg een 22-jarige bestuurder in de nacht van zondag 26 op mandag 27 december een stopteken. De man werd na een eerste blaastest aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 505 ug/l uit. Met een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal werd hij naar huis gestuurd.

Auto-inbrekers aangehouden

UTRECHT In de nacht van zondag 26 op maandag 27 december heeft de politie twee jongens aangehouden voor het plegen van een auto-inbraak.

Omstreeks 02.00 uur zagen surveillerende politiemensen twee knapen op de Abel Tasmanstraat en de Pieter Bothstraat lopen. De jongens hadden bijzondere aandacht voor geparkeerde voertuigen en keken in iedere auto. Op de Malakkastraat zagen de agenten dat de jongens een ruit van een voertuig insloegen en er vandoor gingen. Ter hoogte van de Pieter Bothstraat kon het tweetal -15 en 17 jaar oud en beiden afkomstig uit Utrecht - worden aangehouden.