RANDSTAD NEDERLAND

Randstad verlengt contract met sportkoepel NOC NSF

PERSBERICHT

Diemen, 17 december 2004

Topsporter krijgt meer kansen op de arbeidsmarkt

Randstad verlengt contract met sportkoepel NOC-NSF

Vandaag tekenen Erica Terpstra, voorzitter van NOC-NSF en Jan Vermeulen, algemeen directeur Randstad Nederland, een nieuwe sponsorovereenkomst die beiden organisaties tot en met de Olympische Spelen in Beijing (2008) aan elkaar binden.

Sinds 1997 mag Randstad zich 'Partner in Sport' noemen. Randstad is zich bewust van haar brede verantwoordelijkheid als het gaat om het scheppen van kansen en het helpen realiseren van ambities van mensen op de arbeidsmarkt. Stimulering van de top- en breedtesport in Nederland ligt in het verlengde daarvan. Daarom blijft Randstad participeren in projecten van NOC-NSF waarbij de kerncompetentie van Randstad wordt benut.

De samenwerking met NOC-NSF wordt heel duidelijk verdiept. Algemeen directeur Jan Vermeulen: 'Op dit moment begeleiden we 1.400 topsporters in hun maatschappelijke carrière. Ofwel via ons Carrière Coaching-trajec ofwel via de Randstad Topsport Academie, een samenwerkingsverband tussen Randstad en de Hogeschool Rotterdam. Nu gaan we daar onder meer twee elementen aan toevoegen. We gaan een speciaal traject opzetten voor de gestopte topsporter. Tevens gaan we kijken of we buiten de Randstad Topsport Academie om nieuwe opleidingsmogelijkheden kunnen vinden en of te creëren. Zodat topsporters uit meer mogelijkheden kunnen kiezen.'