EVD

EVD-informatiebijeenkomst op de AgroVak, 16 december 2004
---

De EVD houdt op donderdag 16 december om 15.00 uur een informatiebijeenkomst tijdens de landbouwmechanisatiebeurs AgroVak in de Brabanthallen in Den Bosch. Aart Kooij van de EVD zal tijdens zijn voordracht inzicht en uitleg geven over de (financiële) ondersteuningsmogelijkheden voor internationaal ondernemen en samenwerking via de EVD-programma's. Daarna zullen vertegenwoordigers van een aantal bedrijven, die al eens gebruik gemaakt hebben van de programma's, hun ervaringen met de zaal delen. Aansluitend is er een netwerkbijeenkomst met een hapje en een drankje, waarbij uiteraard projectadviseurs van de EVD aanwezig zijn.
Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 14 december kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Locatie
De bijeenkomst wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor een routebeschrijving, kunt u de site van de AgroVak raadplegen.

Kosten
Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

* Over de bijeenkomst

+ EVD
Aart Kooij
Telefoon: (070) 373 52 77
E-mail: kooij@evd.nl


* Over de programma's PSB, PESP, PSO , PSOM, PSNA:
+ www.evd.nl/psb

+ www.evd.nl/pesp

+ www.evd.nl/pso

+ www.evd.nl/psom

+ www.evd.nl/psna


* Over alle EVD-progamma's

+ www.evd.nl/programmas