Lekstroom, 12.40 uur

Utrecht 11-12-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Mobiel bellen nog duurder

NIEUWEGEIN Vrijdagmorgen 10 december omstreeks 11.30 uur bekeurden agenten op de A.C. Verhoefweg een 46-jarige automobilist uit Utrecht omdat hij niet handenvrij achter het stuur belde. Bij controle van de persoonsgegevens van de man bleek dat hij nog boetes ter waarde van ruim 450 had openstaan. De man is aangehouden en heeft op het politiebureau zijn boetes betaald, inclusief die voor het bellen.

Vechtpartij

VIANEN In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 december om 01.45 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Prins Bernhardstraat. Ter plaatse bleek dat er een conflict was tussen een 26-jarige taxichauffeur uit Utrecht en een 41-jarige klant uit Vianen. Beide betrokkenen hadden verwondingen in het gezicht. Omdat de toedracht onduidelijk was, zijn beide betrokkenen meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie doet onderzoek.

Onder invloed
HOUTEN Surveillerende agenten zagen vrijdag 10 december rond 21.20 uur op De Akker een automobilist die nogal slingerend over de weg reed. De agenten hielden de automobilist, een 21-jarige Houtenaar, staande en controleerden hem op alcoholgebruik. Het bleek dat de man teveel had gedronken en daarop werd hij aangehouden. Op het politiebureau blies hij 335 ug/l.