Eemland zuid 12.30 uur

Utrecht 11-12-2004 - Nieuwsberichtend district Eemland zuid

Kwekerij in aanbouw aangetroffen

AMERSFOORT De politie heeft op vrijdagmiddag rond 13.00 uur aan de Kapelweg in de kelders van een pand een hennepkwekerij in aanbouw aangetroffen. Hennepplanten waren niet aanwezig. Het aanwezige materiaal zoals lampen en afzuigers worden verwijderd.

Aanhouding voor dronkenschap

AMERSFOORT Medewerkers van de parkeerpolitie troffen tijdens de surveillance op vrijdagavond rond 20.30 uur op de Molenstraat een dronken 33-jarige man uit Amersfoort aan. De man kon nauwelijks op zijn benen staan en werd verbaal heel agressief. Vervolgens werd hij aangehouden voor openbare dronkenschap en meegenomen naar het bureau.

Diefstal uit fietstas

AMERSFOORT Een 78-jarige vrouw uit Amersfoort heeft op vrijdagmiddag aangifte van diefstal van haar portemonnee gedaan. De vrouw fietste rond 11.45 uur over de straat Achter het oude weeshuis toen zij bij de Bloemendaalsestraat voelde dat haar fiets raar deed. Ze stapte af en zag een man weglopen naar een fiets die tegen de muur aan de weg stond. De man stapte op en fietste weg in de richting van t Zand.

Even later controleerde de vrouw haar tas en ontdekte dat haar portemonnee die onder de boodschappen lag, was weggenomen.