Protestantse Kerk in Nederland


Beeldmerk Protestantse Kerk in Nederland

In de eerste helft van 2004 heeft de Protestantse Kerk zijn nieuwe huisstijl gekregen. Als een nieuwe kerk, een nieuwe eenheid wil de Protestantse Kerk zich presenteren in de samenleving.
* Powerpoint presentatie PKN

Alle organisatorische communicatiedragers (brieven, omslagen, visitekaartjes et cetera) en een groot aantal publicaties hebben inmiddels de overstap naar de nieuwe huisstijl gemaakt.
* Richtlijnen voor het gebruik van het beeldmerk

De beschrijving van de huisstijl, kleurgebruik en alle daarbij behorende bestanden zijn nu - als service van het ontwerpbureau Total Identity - beschikbaar in i-Base, het digitale huisstijlboek. Vormgevers, drukkers en opdrachtgevers kunnen in deze database alle verwerkingen van de huisstijl vinden voor hun publicaties en folders. I-Base biedt ondersteuning in het juist toepassen van de huisstijl. Alle informatie, de voorbeelden, instructies en de digitale bestanden voor de productie van correspondentiemateriaal, mappen, nieuwsbrieven en vele andere huisstijldragers zijn hier te vinden. Een groot gedeelte van de database is vrij te bekijken en te doorzoeken. Alle benodigde bestanden zijn downloadbaar.

* i-Base, het digitale huisstijlboek

Voor het downloaden van bestanden: klik met de rechtermuisknop op de betreffende link. Kies vervolgens: Doel opslaan als ... Lees meer