PSZVS
http://www.pauwsanderszeilstra.nl

YMV kondigt overname van beursgenoteerde onderneming aan

Yeahronimo Media Ventures Inc. (YMV) kondigt overname aan van beursgenoteerde onderneming.

YMV and Tensleep Technology Inc. hebben een overeenkomst bereikt voor de overname van Tensleep. Hiertoe is afgelopen maand een principe overeenkomst getekend in Los Angeles, Californië. YMV verwacht de definitieve overeenkomst medio december 2004 af te ronden. Ben van Wijhe CEO van YMV: De overname van Tensleep past in de groeistrategie van YMV. Hierdoor verwerft het bedrijf een positie in de Verenigde Staten. Gevestigd in Beverly Hills zal het bedrijf zich vooral concentreren op de producenten van digitale muziek, video en overige media. Door deze acquisitie groeit YMV uit tot een full service media distributie bedrijf met internationale focus. De omzet en groeiverwachting van YMV is volgens plan en het bedrijf verwacht haar omzetdoelstellingen voor dit jaar ruimschoots te behalen.

Medio december zal het bedrijf met nadere aankondigingen komen.

YMV is een marktleider van digitale mediaservices en software. Consumenten gebruiken de service van YMV voor het vinden, afspelen, kopen en onderhouden van digitale content zoals: muziek, video, live-evenementen en games. TV-zenders, content-eigenaren, mediabedrijven en gewone bedrijven gebruiken
de producten en diensten van YMV voor content-creatie, distributie en levering van digitale media naar PCs, mobiele apparatuur en andere consumentenelektronica.

YMV wordt erkend als pionier in de ontwikkeling van de technologie voor IP-distributie en productie van digitale content als een integraal concept via internet en satelliet. YMV heeft deze technologie gebruikt voor de opbouw van een grote klantenkring bestaande uit: consumenten, mediabedrijven, content-eigenaren en netwerkoperators, die deze producten gebruiken voor creatie, live-uitzenden en downloaden van betaalde legale content.

Tensleep Technologies Inc. is een technologisch georiënteerd bedrijf voor de ontwikkeling van internet applicaties en geïntegreerde systemen. Daarnaast richt het bedrijf zich op strategische samenwerkingen, joint ventures en internationale marketing allianties.

Voor de redactie,