Time : 10:31:54 AM
Date : Monday, December 06, 2004
Sender Name: Willy Naessens nv

Willy Naessens krijgt uniek certificaat

Avis Technique "Eléments de structure Willy Naessens"

Willy Naessens krijgt het certificaat - Avis Technique in Frankrijk. Dit houdt in dat er mag gebouwd worden volgens een bepaald procédé hetwelk aan strenge regels is onderworpen, alsook dat Willy Naessens transporten mag doen over de Franse wegen groter dan normaal vervoer. Dit certificaat wordt zelden uitgereikt.

Gedetailleerde uitleg:

Willy Naessens Industriebouw ontving op 30 juni 2004 van het CSTB (Centre Scientifique et Technique de Bâtiment) in Parijs het certificaat van Avis Technique "Eléments de Structure Willy Naessens".

Een gespecialiseerde commissie heeft hierbij het procédé "Willy Naessens" van het bouwen van structuren van één of meerdere niveaus/verdiepingen in beton, vanaf het ontwerp, over de productie tot en met de montage onderzocht en hierover een Technisch Advies geformuleerd.
Het betreft de structuur van gebouwen waarvan de elementen geprefabriceerd worden. Deze gebouwen kunnen samengesteld zijn uit kolommen, balken, gordingen en TT- dakelementen in gewapend en/of voorgespannen beton.
Het procédé kan worden toegepast voor bedrijfsgebouwen waarin al of niet een tussenverdieping is voorzien evenals voor hoogbouw bestaande uit meerdere verdiepingen. Het domein van gebouwen waarin het procédé kan worden toegepast is onbeperkt : magazijnen, logistieke gebouwen, stockageplaatsen, ateliers, bureaus, schoolgebouwen, ziekenhuizen, woongebouwen, sportzalen,enz......

Deze Avis Technique laat toe om in Frankrijk + Corsica gebouwen volgens dit procédé op te richten waarbij deze projecten de goedkeuring van technische controlebureaus genieten. Zonder dit certificaat kan dit niet gebeuren. Dit zorgt ook voor transportmogelijkheden over de Franse wegen.
Her certificaat is een erkenning van het voortdurend steven naar kwaliteit waarmee Willy Naessens Industriebouw gebouwen ontwerpt, prefabriceert en monteert.
De groep Willy Naessens is hiermee niet aan haar proefstuk toe want de productieafdeling Megaton kreeg eerder al een Avis Technique voor de fabricatie van voorgespannen welfsels.

Verder produceren de productiebedrijven van de groep Willy Naessens elementen in gewapend en voorgespannen beton onder BENOR-label voor de Belgische markt en KOMO-label voor de Nederlandse markt.

Frederic de Vos
Woordvoerder - Willy Naessens group
frederic-dv@naessensw.be
056/694.111
0474/88.45.38

URL: http://www.willynaessens.be

Link to Press Release - NL
Link to Press Release - FR