Rijksvoorlichtingsdienst

Persbericht WRR

Afzender: MINISTERIE AZ/WRR

Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) Persbericht

UITNODIGING PERSPRESENTATIE WRR-RAPPORT
BEWIJZEN VAN GOEDE DIENSTVERLENING
Advies voor beter bestuursmodel voor onderwijs, gezondheidszorg, welzijn, volkshuisvesting en arbeidsvoorziening

Woensdag 1 december a.s. om 11.00 uur presenteert de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) zijn rapport Bewijzen van goede dienstverlening, een advies aan de regering voor een ander bestuursmodel voor de maatschappelijke dienstverlening in de gezondheidszorg, onderwijs, welzijn, volkshuisvesting en arbeidsvoorziening.

Na een inleiding door de voorzitter van de WRR, prof.dr. W. van de Donk zal prof.dr. P.L. Meurs, voorzitter van de projectgroep die het rapport heeft opgesteld, kort de inhoud schetsen. Daarna zal de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, drs. J.F. Hoogervorst het rapport namens het Kabinet in ontvangst nemen. Aansluitend is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan de opstellers van het rapport.

De presentatie vindt plaats bij de WRR, Lange Vijverberg 4-5, Den Haag.

Aan het advies van de WRR ligt een onderzoek ten grondslag naar het functioneren van de maatschappelijke dienstverlening in een vijftal sectoren: onderwijs, gezondheidszorg, welzijn, volkshuisvesting, arbeidsvoorziening. Dit onderzoek wordt tegelijkertijd met het advies uitgebracht als WRR-verkenning nr. 6 Maatschappelijke dienstverlening. Het advies aan de regering
Bewijzen van goede dienstverlening wordt gepubliceerd als WRR-rapport nr. 70.

Een recensie-exemplaar van het WRR-rapport, de WWR-verkenning en de bijbehorende persberichten zijn op woensdag 1 december 2004 vanaf 9.00 uur beschikbaar bij de WRR. Op aanvraag kan het rapport onder embargo eerder worden verstrekt.

Door middel van een e-mail aan mevrouw M. Nuijten (nuijten@wrr.nl) kunt u aangeven of u bij de persconferentie aanwezig wilt zijn of dat u recensie- exemplaren wenst te ontvangen. .
Het rapport is vanaf 1 december 2004, 12.00 uur ook beschikbaar op de website van de WRR (www.wrr.nl)

Voor nadere informatie: drs. Jan Groeneveld 070 356 4668