Politie Amsterdam-Amstelland

Gewonden na brandstichting


1-12-2004. Vannacht rond één uur arresteerde de politie een 31-jarige man die onder invloed was wegens brandstichting in zijn woning in de Coppelstockstraat.

De brandweer redde zijn 31-jarige gewonde vriendin uit de brandende woning. Zij werd opgenomen in een brandwondencentrum. Een moeder met drie kinderen van de bovengelegen etage moesten geevacueerd worden. Zij zijn ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.
---

Spijbelproject van start


1-12-2004. Op 1 december start op de school voor Handel, Verkoop en Administratie in de Karel Klinkenbergstraat een spijbelproject. Dit project, een initiatief van de politie Amsterdam-Amstelland, de school en leerplichtambtenaren moet het spijbelen aanzienlijk doen afnemen. Lees verder...
vrouw hem in de buik gestoken.

De man, 56 jaar, werd direct in het ziekenhuis geopereerd. Zijn vrouw 50-jarige vrouw werd aangehouden en zit nog vast. Identiteit lichaam onbekende man bekend

1-12-2004. Op zondag 7 november werd in het water van de Amstel ter hoogte van de Ronde Hoep-west, het lichaam van een onbekende man aangetroffen. Het blijkt te gaan om een 33-jarige man afkomstig uit het voormalige Joegoslavië.

---
Vrouw ernstig gewond na aanrijding sneltram

1-12-2004. Dinsdagnamiddag rond kwart voor zes werd een 43-jarige vrouw aangereden door lijn 51. Ze raakte hierbij ernstig gewond. Zij is opgenomen in een ziekenhuis met ernstig been- en hoofdletsel. Haar toestand is stabiel.

Getuigen verklaarden dat het slachtoffer uit lijn 5 stapte en de kruising overstak terwijl het het licht op rood stond. Een aanrijding kon niet voorkomen worden ondanks omstanders die haar waarschuwden, een belsignaal en een noodstop van de tram.