Ingezonden persbericht


ZAKEN DOEN A LA ART...

VERGADEREN TUSSEN DE KUNSTWERKEN BIJ GOLDEN TULIP AMSTERDAM ART

Amsterdam, december 2004. Vergaderen in een inspirerende omgeving met design en kunstwerken? Dat kan vanaf nu bij Golden Tulip Amsterdam Art. Met haar 9 exclusieve vergaderzalen compleet uitgerust met state-of-the-art audiovisueel apparatuur biedt het hotel volop vergadermogelijkheden op maat met keuze uit verschillende arrangementen.

Art Zalen
Meeten in één van de nieuwe design vergaderzalen, The Glass Room en The Meeting Rooms - Sand & Water - geeft zaken doen net dat aparte tintje dat gasten kunnen waarderen. Daarnaast beschikt het hotel ook over luxueuze vergadersuites 'Cord' & 'Velvet' waar meetings tot zes personen mogelijk zijn. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van rustige paarse kleuren afgewisseld met felrode accenten. De afmetingen van de vergaderzalen variëren van 14 m2 tot circa 120 m2, beschikken over daglicht en zijn voorzien van moderne audiovisuele presentatie apparatuur. Daarbij is de aanwezige professionaliteit en kwaliteit kenmerkend voor Golden Tulip en Westcord producten.

Art Arrangementen
Gebruik van de vergaderzalen kan op basis van een 8 uurs arrangement vanaf E 49,50 met onbeperkt koffie en thee, een Art Tea, een apART lunch in restaurant The Gallery en gebruik van vergaderbenodigdheden. Met het 24 uurs arrangement wordt vergaderen gecombineerd met een driegangen diner en een overnachting in een 'Large' designkamer inclusief ontbijt vanaf E 189,50. Bovendien biedt Golden Tulip Amsterdam Art op aanvraag andere vergadermogelijkheden aan op maat.

Bel voor reserveringen 020-4109670 of ga naar de website voor meer informatie www.westcordhotels.nl.

Ontwikkelaar van het Golden Tulip Amsterdam Art hotel is de Westcord hotelgroep, bestaande uit acht hotels in Amsterdam, Ameland, Vlieland en Terschelling. Het viersterren hotel beschikt over 60 kamers met airconditioning, waaronder een twintigtal XL kamers, een bruidssuite en 2 riante suites. Alle kamers passen in het art concept en zijn ingericht met laptop, kluis, televisie, internet, koffie/thee apparatuur en een minibar. In het hotel zit ook een typisch Hollandse Art Café en een trendy restaurant The Gallery waar een verscheidenheid aan internationale menu's wordt geserveerd. Daarnaast zijn er circa 50 eigen parkeerplaatsen in de onder het hotel gelegen parkeergarage. Gepubliceerde kamerprijzen zijn vanaf 190 euro. Vergaderarrangementen zijn vanaf 49,50 euro te boeken (8-uurs vergader arrangement).

Voor meer informatie zie www.westcordhotels.nl.