Rijn&Venen, 10.00 uur

Utrecht 01-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Motorrijder ten val

LOENERSLOOT- Op dinsdagmiddag raakte een motorrijder gewond na een valpartij. Omstreeks 17.50 uur reed een 31-jarige motorrijder uit Breukelen over de Westkanaaldijk. De motorrijder kwam door onbekende oorzaak ten val en zijn motorrijder gleed enkele meters over het wegdek. De motorrijder is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Ontploffing

TIENHOVEN- In de nacht van dinsdag op woensdag vond er een explosie plaats bij een caravan gelegen aan de Westbroekse Binnenweg. Omstreeks 01.20 uur werden bewoners opgeschrikt door een harde knal bij een caravan. Door de drukgolf werden de ruiten vernield van twee caravans en kantine. Er vielen geen gewonden. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom; 0900-8844.

Controle autogordels

WILNIS Dinsdagmorgen 30 november hield de politie van 09.30 tot 12.00 uur een autogordelcontrole op de Pieter Joostenlaan. In totaal werden 300 voertuigen gecontroleerd en droegen 20 inzittenden geen autogordel, waarvoor zij een bekeuring kregen.