NAUTADUTILH BENOEMT HOOFD MARKETING & COMMUNICATIONS

Amsterdam, 1 december 2004 ­ NautaDutilh, één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux, heeft per vandaag Remco van Rossum benoemd als hoofd van de afdeling Marketing & Communications.

Remco van Rossum (35) heeft jarenlange ervaring in de wereld van de zakelijke dienstverlening en met het succesvol ontwikkelen en implementeren van strategische marketing- en communicatieprojecten. Vóór zijn overstap naar NautaDutilh werkte Van Rossum op managementniveau bij Ernst & Young, waar hij vanaf 2001 verantwoordelijk was voor Marketing, Communicatie & Sales in de regio Randstad Zuid. Voor die tijd werkte hij als Manager Marketing bij Arthur Andersen Nederland.

Met deze professionele achtergrond zal Remco van Rossum de afdeling Marketing & Communications van NautaDutilh verder versterken. Van Rossum rapporteert direct aan het bestuur.

Over NautaDutilh
NautaDutilh is met bijna 500 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste kantoren in de Benelux en biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. De kantoren bevinden zich in Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Londen, Luxemburg en New York. NautaDutilh onderhoudt hechte maar niet-exclusieve relaties met topkantoren wereldwijd.