ZORGPORTAAL

Bohn Stafleu van Loghum nieuwe hoofdsponsor ZorgPortaal

Vanaf 1 oktober 2004 zal uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum (BSL) de plaats van Elsevier Gezondheidszorg overnemen als hoofdsponsor van het Internetportaal www.ZorgPortaal.nl.

Samen met pensioenverzekeraar PGGM, zorgverzekeraar IZZ, CNV Publieke Zaak, ComboData B.V. en vele anderen maken zij het nationaal ZorgPortaal mogelijk. Het nationaal ZorgPortaal fungeert als digitaal informatie- en communicatieplatform voor zorgprofessionals en verwerkt dagelijks vele duizenden bezoekers.

Als toonaangevend uitgever binnen de gezondheidszorg zal BSL een belangrijke bijdrage gaan leveren op het gebied van de marketing en sales, alsmede de inhoudelijke redactie van het nationaal ZorgPortaal.

In de vakbladen van BSL, waaronder Verpleegkunde Nieuws, Zorgsupport, Onderwijs en Gezondheidszorg en vele andere titels, zal ruimschoots aandacht worden besteed aan het nationaal ZorgPortaal. Vanaf oktober is het mogelijk om ook via BSL advertentieruimte te reserveren voor ZorgPortaal en omgekeerd. Publicaties van BSL worden binnenkort aangeboden via ZorgStore en ZorgPublicatie. Redactioneel zal BSL de ZorgPortaal redactie ondersteunen bij de nieuwsgaring en bij het realiseren van nieuwe thema's.

Elsevier Gezondheidszorg heeft in beginsel een belangrijke rol gespeelt bij het 'in de markt zetten' van het nationaal ZorgPortaal. De overstap naar BSL was hierdoor geen eenvoudige keuze en komt vooral voort uit de toenemende behoeften aan een meer inhoudelijke samenwerking en het beperken van de exclusiviteit ten aanzien van vakbladen en uitgeefproducten binnen het ZorgPortaal.

Over BSL
BSL is een zelfstandig opererende uitgeverij binnen PcM uitgevers. BSL is de grootste uitgever van Nederlandstalige vakinformatie voor (para)medische beroepsbeoefenaren en studerenden in de gezondheidszorg. Het productenpakket bevat vooraanstaande tijdschriften, boeken, elektronische producten en abonnementsgebonden opbouwwerken.
Dankzij de expertise op alle deelgebieden van het uitgeefproces heeft BSL onder meer een samenwerking met de Vereniging Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde B.V., het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV), het College Tarieven Gezondheidszorg (CTG), UWV en vele anderen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Visser, directeur ComboData B.V. (beheerder van het nationaal ZorgPortaal). Telefoon 0174 281 531 of mobiel: 06 2249 1219.

http://www.zorgportaal.nl
http://www.bsl.nl
http://www.combodata.nl


01 okt 04 07:01