EUROLOOK


Ramkraken voorgoed voorbij

Volgens het landelijk meldpunt overvalcoördinatie vonden er in 2003 gemiddeld 10 ramkraken per week plaats. Er is sprake van een toenemend probleem voor detaillisten (juweliers, fotozaken, banken) overheid en verzekeraars. De schade bedraagt jaarlijks vele miljoenen euro's. Tot op heden zijn er nog geen afdoende oplossingen gevonden en neemt het probleem alleen maar toe. EUROLOOK(r) uit Venlo heeft een unieke transparate gevelafsluiting ontwikkeld, waardoor de ramkraken tot het verleden behoren.

Graag nodigen wij u uit voor een demonstratie op vrijdagochtend 1 oktober van 11.00-13.00 in Swalmen (Roermond) U zult dan met eigen ogen kunnen zien dat een nieuwe Nederlandse uitvinding een einde maakt aan ramkraken in de wereld.

Programma:

- Drs. Loek Hermans, Voorzitter MKB Nederland, spreekt over miljoenenschades voor detaillisten en over preventie en conflicterend overheidsbeleid vs. voorwaarden verzekeraar.

- Prof. Dr. Eric Fischer, Algemeen Directeur Verbond van Verzekeraars; spreekt over de noodzaak van preventie voor schade verzekeraars en de gevolgen van schade voor het verzekeringswezen door ramkraken .
- Marinus Bosman, Landelijk Overvalcoördinator aanwezig namens de Raad van Hoofdcommissarissen van Politie; spreekt over het steeds groeiende aantal ramkraken en methodes en technieken van ramkraken.
- Joop van Diggelen, Sectormanager, Lead-auditor Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) spreekt over oneigenlijk gebruik van veiligheidsklassen.

- Forum discussie tussen MKB, verzekeraar, justitie, SKG en gemeentelijke overheid GST.

De persbijeenkomst met demonstratie wordt afgesloten met een uitgebreide lunch. Wij stellen het op prijs als u laat weten dat u aanwezig bent.

Aanmelding voor deze bijeenkomst:
Mevr. M. Metsemakers

077-4746568
info@eurolook.nl

Meer informatie
Dhr. M. Raemaekers

06-53605134

17 sep 04 13:02