Rijn & Venen, 10.15 uur

Utrecht 20-09-2004 - Nieuwsberichten Rijn & Venen

Openlijke geweldpleging

MAARSSEN- Zaterdagochtend 18 september rond 04.30 uur heeft een 26-jarige Utrechter op de Fazantenkamp in Maarssen een klap met een metalen pijp gekregen. Vervolgens werd hij door een groep van vier man aangevallen. Het slachtoffer liep een dikke bult op het hoofd, een blauw oog, kapotte knieën en enkels en een pijnlijke rug op. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeerscontrole

MAARSSEN- Op zondagochtend tussen 10.30 uur en 11.00 uur is een verkeerscontrole gehouden bij de afslag Oud Zuilen aan de Zuilense Ring. In totaal zijn 4 automobilisten bekeurd vanwege het niet dragen van een autogordel. Twee automobilisten kregen een boete omdat zij geen rijbewijs konden tonen.

Vernieler autospiegels aangehouden

WILNIS- In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie drie minderjarige jongens aangehouden aan de Herenweg in Wilnis. Na verhoor bleek een van de drie jongens, een 14-jarige Mijdrechtenaar verantwoordelijk voor de vernieling van autospiegels.

De aangever is nadat hij omstreeks 00.10 uur een aantal klappen hoorde, in zijn auto achter de jongens aangegaan en heeft telefonisch contact met de politie gehouden. Kort daarop kon het drietal worden aangehouden. De verdachte heeft verklaard de schade te willen voldoen. De politie heeft nog contact met de vader van de verdachte over een gepaste alternatieve straf.