Ryanair

News Release

16.09.04

Ryanair breidt verder uit in eindhoven en niederrhein!

Ryanair, Europa's Nr. 1 low fares airline maakte vandaag bekend dat naast de start van een dagelijkse verbinding tussen Eindhoven en Rome op maandag 20 september a.s. er vanaf Niederrhein, net over de Duitse grens, met ingang van februari dagelijks naar Stockholm-Skavsta gevlogen gaat worden. Het introductietarief is 19,99 euro enkele reis inclusief belasting door de online gratis-ticketactie die via www.ryanair.com nog tot maandag 20 september middernacht kunnen worden geboekt.

Ryanair is nu al de derde week op rij dat Ryanair nieuwe routes in Europa aan het aankondigen is. Na opening van een nieuwe basis in Glasgow en uitbreiding van de basis in Rome wordt nu ook de basis in Stockholm verder uitgebouwd. Stockholm Skavsta is in 1997 voor het eerst in het routenetwerk van Ryanair opgenomen. In 2003 heeft Ryanair er een basis geopend en drie vliegtuigen gestationeerd. Op de basis wordt een vierde Boeing 737-800 gestationeert die ingezet gaat worden op een drietal nieuwe routes van Zweden naar Duitsland, Spanje en Letland. Het aantal vluchten wordt uitgebreid van acht naar elf.

Voor luchthaven Niederrhein is dit de vijfde Ryanair bestemming sinds de start van vluchten vanaf deze luchthaven in 2003. Na Londen-Stansted volgen vluchten naar Glasgow-Prestwick en Barcelona-Gerona vanaf 8 november, naar Rome-Ciampino vanaf 28 januari en naar Stockholm-Skavsta vanaf 21 februari 2005.

Vanaf Eindhoven biedt Ryanair naast 2 dagelijkse verbindingen naar Londen-Stansted en een dagelijkse verbinding naar Barcelona-Gerona vanaf 20 september aanstaande ook een dagelijkse verbinding naar Rome-Ciampino.