PERSBERICHT - 2004-09-13

Tot eind 2004 twee shortbreaks voor de prijs van één

Shortbreak met City-cruis P&O Ferries voor halve prijs

Even een stylish shortbreak tussendoor? Dat kan -vanaf 19 september zelfs voor de halve prijs- met één van de City-Cruises van P&O Ferries: Wandelen door Middeleeuws York, museabezoek in maritiem Hull, shoppen in Londen of luisteren naar Chaucers tales in Canterbury.

Aan de populaire City-Cruises hangt nu tot eind 2004 een extra aantrekkelijk prijskaartje. Bij boeken tussen 19 september en 31 december 2004 geldt namelijk twee voor de prijs van één. Een City-Cruise Hull of York is er nu vanaf 64,- per persoon, in plaats van 128,-.

Naast het voordeel, kunnen snelle beslissers een cabin mét zeezicht krijgen en gaat ook de eigen auto mee voor dezelfde prijs. Verder rekent P&O Ferries als enige ferrymaatschappij geen reserveringskosten en brandstoftoeslagen.

Een City-Cruise bestaat uit een overtocht op één van de luxe Cruiseferries van P&O Ferries, naar Hull of York inclusief twee nachten aan boord in een inside of outside cabin en busvervoer ter plaatse.

Via Rotterdam-Hull naar Hull of York
Op enkele minuten rijden van de terminal van Hull ligt het centrum van de gelijknamige, gezellige havenstad. Met leuke pubs en goede winkelmogelijkheden. Blikvanger op winkelgebied is het moderne winkelcentrum Princes Quay.

De ommuurde stad York ligt op ongeveer een uur rijden van Hull. Alleen al de prachtige kathedraal The York Minster is de reis waard. De stad ademt een Middeleeuwse sfeer uit. Zoals de wirwar van steegjes rondom The Shambles, een winkelparadijs voor wie op zoek is naar curiosa.

Handig om bij te boeken op de cruise richting Hull en York is een All you can eat maaltijdpakket voor 56,- per persoon, bestaande uit twee keer ontbijt en twee keer diner in het 5-gangen buffetrestaurant.

Via Calais-Dover naar Londen of Canterbury
Vanuit Nederland is het zon 3,5 uur rijden naar Calais (vanaf Utrecht). Vanuit Calais vertrekt elke 30 minuten een luxe P&O Cruiseferry naar Dover, duur van de overtocht is 75 minuten. In een mum van tijd rijd je met de auto of met de bus naar Londen of Canterbury. Een 3-daags autoretour Calais-Dover is er vanaf 87,- inclusief auto en maximaal negen personen.

Bel voor meer informatie over de 2 voor de prijs van 1 City-Cruises en de voorwaarden naar
020-2013333, kijk op www.POferries.com of haal splinternieuwe City-Cruise leaflet bij één van de ANVR reisbureaus in Nederland.

Noot voor de redactie (