Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Schiphol-Rijk, 2 september 2004

NOC*NSF en ATP continueren samenwerking

NOC*NSF en ATP, The Advanced Travel Partner zijn overeengekomen hun jarenlange succesvolle samenwerking de komende vier jaar te continueren.

ATP zal als Official Supplier de exclusieve c.q. preferred partner worden van NOC*NSF op het gebied van reizen, verblijf, hospitality, coördinatie en verkoop van entreekaarten, transport, evenementen- en congresorganisatie in zowel binnen- als buitenland.

NOC*NSF en ATP werken al sinds 1 januari 1997 intensief samen. Naast het vervoer en accommoderen van het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team tijdens de Olympische en Paralympische (Winter) Spelen is ATP de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround dienstverlener op het gebied van Travel, Events & Experiences. Daarom hebben beide partijen besloten de samenwerking niet alleen te continueren, maar tevens te verbreden.

De komende periode, inclusief de Olympische Winter Spelen van 2006 in Turijn en de Olympische Spelen van 2008 in Beijing, zullen NOC*NSF en ATP dan ook gezamenlijk nieuwe producten en diensten ontwikkelen. "Na zeven jaar intensief samenwerken, hebben NOC*NSF en ATP een relatie opgebouwd die verder gaat dan het vervoeren van sporters alleen. Het continueren van de samenwerking is dan ook een logische stap gebaseerd op wederzijds vertrouwen. De komende vier jaar zal de gezamenlijk opgebouwde expertise in combinatie met de hoogwaardige dienstverlening van ATP volledig ten goede komen aan NOC*NSF en de sport in het algemeen" aldus John Jansen, CEO van ATP, The Advanced Travel Partner.

"De eisen die aan het bedrijven van topsport worden gesteld, hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Successen halen staat of valt met het in de hand hebben van randvoorwaarden. Daarbij is perfectie tot in de kleine details nodig. We streven ernaar om het Nederlands Olympisch Team zich optimaal te laten focussen op training en wedstrijdvoorbereiding. Dat begint al jaren voorafgaand aan de Olympische Spelen. Een goede reisbegeleiding speelt daarbij zeker een belangrijke rol."

"Met ATP hebben we de laatste jaren een goede relatie opgebouwd. Ook bij hen zie je voortdurend een streven naar perfectie zoals we dat herkennen vanuit de topsport. Het totale Olympisch Team is de komende jaren bij ATP in goede handen. Ook de perfecte service die de fans kunnen verwachten, is voor NOC*NSF een belangrijke reden geweest om juist het partnership met ATP te intensiveren. Daarnaast biedt ATP ons de mogelijkheid om ook op andere terreinen, zoals evenementen en relatiemarketing, in de toekomst nog sterker te profileren." Aldus Theo Fledderus, algemeen directeur van NOC*NSF

-Einde Bericht-

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht