Gemeente Smallingerland

Wijkraad De Venen
2 september 2004

Op donderdag 2 september om 19.00 uur zal Wijkraad De Venen haar eerste spreekuur na de zomervakantie gaan houden in Wijkcentrum "Zonnestraal" de Groene Zoom 10, Tel: 523378.

Op 21 september gaan we een wijkschouw houden. In de wijkkrant van juni hebben we in verband hiermee aan bewoners gevraagd te reageren over onderwerpen waar we als wijkraad met andere professionele organisaties aandacht aan moeten schenken. Helaas zijn er maar enkele reacties gekomen. Daarom willen we tijdens het spreekuur bewoners in de gelegenheid stellen alsnog zaken aan te geven zodat we met SWS, afgevaardigden van de gemeente Smallingerland, politie, SVS en woningbouwcoöperaties een goede wijkschouw kunnen gaan houden. We willen tijdens de schouw zaken aangeven die verbetering behoeven en hopen dan ook een aanzet te geven tot het maken van afspraken.

Alle zaken kunnen aangegeven worden als het maar betrekking heeft op de wijk.

Natuurlijk is er ruim de gelegenheid om informatie te vragen over zaken waar men meer van wil weten. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gaan over het speelterrein aan de Veenscheiding, hangplek voor de jongeren, bouwplannen, verkeersproblemen enz.

Aansluitend op het spreekuur is er om 20.00 uur een wijkraadvergadering.

Voor informatie: dhr. A.E.Wijga tel 520526.