Ingezonden persbericht

DUSCHO-live Smart

Genieten van wellness, ook in de kleine badkamer

VIANEN, 20040901 -- Een eigen wellnesscabine, met stoom- en massagefuncties, staat hoog op het verlanglijstje van menig levensgenieter. Helaas nemen de meeste wellnesscabines nogal wat ruimte in, terwijl de gemiddelde badkamer daar juist een gebrek aan heeft. De nieuwe DUSCHO-live Smart biedt een oplossing voor levensgenieters met ruimtegebrek. Deze wellnesscabine neemt niet meer ruimte in dan een gewone douche en biedt toch alle comfort en functies van de grote 'soortgenoten'. Bovendien is DUSCHO-live Smart ook aantrekkelijk geprijsd.


Massage
De DUSCHO-live Smart is voorzien van een hoekpaneel met geïntegreerde jets voor een gerichte watermassage. Twee nekjets en zes rugjets zorgen voor een weldadige massage van de spieren in nek, schouders en rug. Een hand- en hoofddouche, voor dagelijks douchen, ontbreken evenmin. De handdouche biedt een keuze uit drie straalvarianten; van een strelende ontspanning tot een krachtige oppepper.

Stoom
Ook een weldadig stoombad behoort tot de mogelijkheden van DUSCHO-live Smart. De bediening van de stoomfunctie is heel eenvoudig te regelen via een overzichtelijk paneel. De halogeenverlichting in het plafond zorgt voor een decente, sfeervolle verlichting. Naar wens is de fitness/stoomcabine te voorzien van een speciale ionenwisselaar die voorkomt dat kalk zich hecht aan de stoomunit of de leidingen.

Tijdloos, elegant design
DUSCHO-live Smart heeft een tijdloos, elegant design en is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Leverbaar in twee grootten, met een zijlengte van 900 of 1000 mm.

Daarmee neemt DUSCHO-live Smart niet meer ruimte in dan een gewone douchecabine. Zo geeft Duscholux ook de bezitters van een kleine badkamer de ruimte voor dagelijks genieten van wellness.

Bescheiden prijs
De compacte DUSCHO-live Smart stelt niet alleen bescheiden eisen aan de beschikbare ruimte, maar is ook budgetvriendelijk. Met een prijs vanaf ¤ 5.831 biedt deze cabine ook starters de mogelijkheid om de badkamer in te richten als een actuele wellnessruimte.

Meer informatie: www.duscholux.nl




Ingezonden persbericht