PANDUIT

Nieuwe PanDuct type NNC metrische kabelgoot van PANDUIT is...

Nieuwe PanDuct type NNC metrische kabelgoot van PANDUIT is een veilige en milieuvriendelijke keuze

LONDON, September 1/PRNewswire/ -- De nieuwe PanDuct(TM) kabelgoot type NNC is een veilige manier voor het routeren, beschermen, beheren en verbergen van kabels in de buurt van gevoelige elektronische apparatuur en in omgevingen waar hittebestendigheid of de openbare veiligheid bij een brand van belang zijn. De NNC-kabelgoot is vervaardigd van halogeenvrij materiaal en geeft bij verbranding geen bijtende of toxische gassen af. Dit maakt het product uitermate geschikt voor sectoren als transport, onderwijs, gezondheidszorg en overheid.

Het speciale, halogeenvrij PPO-materiaal van de NNC-kabelgoot heeft een grotere continue hittebestendigheid dan PVC en is hierdoor geschikt voor toepassing in ruimtes met een hoge temperatuur. Het materiaal is ook recycleerbaar en milieuvriendelijk, een groot voordeel voor het toenemende aantal bedrijven dat milieuschadelijke stoffen uit hun keten van toeleveranciers wil weren.

De snel en gemakkelijk te installeren NNC-kabelgoot heeft een halogeenvrije, anti-slip laag in het deksel, die na plaatsing op de basis niet gemakkelijk verschuift. Het vernauwde sleufontwerp vergemakkelijkt het installeren van kabels en het aanbrengen van wijzigingen. De V-vormige invoersleuf versnelt tevens het installeren. Voor veiligheidsredenen is de NNC-kabelgoot voorzien van mooi afgeronde hoeken om installateurs te beschermen tegen verwonding en beschadiging van de kabelmantel te voorkomen.

De metrische vingerbreedte biedt een metrische kabelgootoplossing voor toepassingen met een metrische maatvoering.

De UL94V-0 materiaalklasse voldoet aan de brandveiligheidseisen voor materialen van de meeste elektrische schakelborden, zoals NFPA
79-2002. UL-erkende continue gebruikstemperatuur: 65C hittedeflectietemperatuur bij 264 psi van 102C volgens ASTM D 648 UL94 brandweerstandklasse V-0.

Source: Panduit Europe Ltd

Voor meer informatie neemt u contact op met: - Panduit Benelux office, Baron R. de Vironlaan 2, BE-1700 Dilbeek, België, Tel:
+32-(0)2-466-86-60 Fax: +32-(0)2-466-88-36 E-mail: b-info@panduit.com Bezoek: www.panduit.com/emea


01 sep 04 09:01