PANDUIT EUROPE LTD

Nieuwe oplossingen voor Panduit opbouw kabelkanalen...

Nieuwe oplossingen voor Panduit opbouw kabelkanalen (Surface Raceway) met buigstraalcontrole

LONDON, September 1/PRNewswire/ -- Bij het installeren ziet men kabelkanaalonderdelen vaak over het hoofd. Toch zijn ze onmisbaar voor het fraai onderbrengen van cruciale voedings- en datakabels gegevenskabels met behoud van de juiste buigstraalcontrole. PANDUIT(TM) heeft recentelijk het assortiment Surface Raceway oplossingen kabelkanalen uitgebreid met twee nieuwe producten: Office Furniture Raceway en Pan-Way(TM) Cove Raceway.

Office Furniture Raceway is een innovatieve kabelkanaaloplossing uit kunststof conform TIA/EIA 568-B en 569-A voor het routeren van datakabels naar de werkplekcomputer werkstationcomputer langs bestaande scheidingswanden in kantoren. De speciale hoekaansluiting bespaart waardevolle werkruimte en is toch gemakkelijk toegankelijk. Office Furniture Raceway is verkrijgbaar in drie populaire kleuren die bij vrijwel elk kantoorsysteem passen en een nagenoeg onzichtbare, kosteneffectieve routeeroplossing vormen.

Pan-Way Cove Raceway is een tweeledig multi-kanaal systeem uit kunststof uit twee delen bestaand meerkanaalssysteem voor het routeren, beschermen en verbergen van voedingskabels of glasvezelkabels voor data, spraak en video. Cove Raceway is bedoeld om kabels onopvallend weg te werken in de horizontale hoek tussen plafond en wand en/of de verticale hoek tussen muren. Cove Raceway is robuust, maar en toch flexibel genoeg om in de toekomst verplaatsingen, toevoegingen of wijzigingen (MAC's) aan te brengen. Cove Raceway fittingen zijn ontwikkeld met het oog op de door TIA/EAI vereiste minimale buigstraal van 1' / 25 mm voor hoge-performantie bekabelingssystemen in koper en glasvezel hoogwaardige koper- en glasvezelkabelsystemen.

Nominale voeding tot 600 V (UL), 300 V (CSA). Cove Raceway voldoet aan de normen UL5A en CSA 22.2 nr. 62-93.

Source: Panduit Europe Ltd

Voor meer informatie neemt u contact op met: - Panduit Benelux office, Baron R. de Vironlaan 2, BE-1700 Dilbeek, België, Tel: +32-(0)2-466-86-60 Fax: +32-(0)2-466-88-36 E-mail: b-info@panduit.com Bezoek: www.panduit.com/emea


01 sep 04 09:01