Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Repareren, restaureren, renoveren

Nieuw klusproduct: Bison Repair Kit

De tand des tijds, spelende kinderen, een lekkage, een ongeluk in een klein hoekje. Ons grootste bezit verdient continu onze aandacht. Bison komt de thuisklusser tegemoet met een geheel nieuwe lijn Repair Kit. Vijf varianten, voor iedere huiselijke reparatie, restauratie of renovatie.

Repair Kit Wand & Plafond (glad en structuur)
Kijk om te beginnen eens kritisch naar het plafond en de wanden. Kunnen ze een likje verf gebruiken? Misschien wel, maar maak eerst de muren egaal met Repair Kit Wand & Plafond. Scheuren, naden, (plug)gaten en oneffenheden zijn in een handomdraai gevuld. Repair Kit Wand & Plafond is er voor zowel gladde muren als voor muren met een structuur.

Repair Kit Hout & Parket
Richt de blik ook eens naar beneden en neem Repair Kit Hout & Parket ter hand. Snel en eenvoudig repareert u beschadigingen, schroef- en spijkergaten en niet-werkende scheuren. Maar ook meubels, deuren, kozijnen, trappen en parket. Deze Repair Kit is makkelijk te schuren en zeer goed te overschilderen.

Repair Kit Tegel & Voeg
Wat er bijzonder is aan de variant Tegel & Voeg? Een tegellijm én een voegpasta in één! Een gebruiksklaar en vochtbestendig reparatiemiddel voor het renoveren van tegel- en voegwerk. Heel geschikt voor het vastzetten of vervangen van losse of gebroken tegels, het aanbrengen van klein tegelwerk (mozaïek) én het herstellen van verweerde of beschadigde cementvoegen tussen wandtegels.

Repair Kit Siliconen Voeg
Tot besluit van deze grondige klussessie gaat het bezwete lijf lekker in bad. Met Repair Kit Siliconen Voeg renoveert u beschadigde of verweerde siliconenvoegen tussen tegelwanden of aansluitingen op het bad, de wastafel, de toiletpot of douchewanden. Heeft u niet zo n vast hand? Deze klus wordt echt geen koude douche, want vlekken en resten zijn makkelijk met water te verwijderen.

Meer weten over repareren, restaureren en renoveren met Bison Repair Kit? Op zoek naar bijzondere klusideeën? Kijk dan op www.bison.nl