Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen 01-09-2004

Bedrijfsinbraak
NORG - Vanmorgen ontdekte de 35-jarige eigenaar van een bedrijf aan het Oosteind dat de afgelopen nacht was ingebroken. Door een open uitzetraampje aan de achterzijde van het gebouw werd toegang verkregen. De man mist een geldkistje met een onbekend geldbedrag en rookwaar. Schadebedrag nog niet bekend.

Ongeval met letsel
ALTEVEER - Vanmorgen reed een 45-jarige motorrijder uit Nieuw-Buinen over de weg Alteveer. Daar reed een 82-jarige man uit Hoogeveen met zijn auto vanuit een uitrit de weg op en zag daarbij de motorrijder over het hoofd. De motorrijder reed volop in de flank van de auto en raakte als gevolg hiervan gewond. Hij werd met onbekend letsel naar het Bethesdaziekenhuis in Hoogeveen overgebracht. Hij was niet in het bezit van een geldig motorrijbewijs.

Tandarts gedupeerd
MEPPEL - De tandartsenpraktijk aan het Slotplantsoen is zwaar gedupeerd. Tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen werden slangen van apparatuur doorgesneden alsmede gereedschap weggenomen. De schade wordt vooralsnog geschat op ruim 5.000,-. Niet bekend hoe men is binnen gekomen.

Eenzijdig ongeval
OOSTERHESSELEN - Vanmiddag reed een 76-jarige man uit Oosterhesselen met zijn auto over de Kockstraat. In een bocht raakte hij in de berm waarna hij via een boom in de droge sloot terecht kwam. Hij raakte bekneld en werd door medewerkers van de brandweer uit zijn auto bevrijd. Met onbekend letsel werd hij naar het SZE overgebracht.

Jongen door dak gezakt
ANNEN - Vanmiddag stond een 11-jarige jongen uit Annen op een plat dak van een schuur. Deze stond bij een in aanbouw zijnde woning. De jongen ging op een lichtdoorlatende plaat staan waarna hij er doorheen zakte en ongeveer 2,5 meter naar beneden viel. Hij werd per traumaheli met onbekend letsel naar het AZG overgebracht.

Bert Peters verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 17.00 uur. Tel. 0592 - 36 12 94, GSM 06 - 53 23 80 59