NVM

spacer

spacer

Persberichten

Nieuwegein, 1 september 2004

Nominaties voor 'Agrarische NVM-makelaar van het jaar'

Voor het eerst in haar 25-jarig jubileum heeft de vakgroep Agrarisch Onroerend Goed van de NVM de verkiezing `Agrarische NVM-makelaar van het jaar' uitgeschreven. De heren Albert de Koning van De Koning & Witzier in Waarder, Jaap Kwantes van Kwantes Makelaardijk in Andijk en Sanne Wind van Sanne Wind Makelaardij in Bolsward zijn genomineerd voor de titel. De winnaar zal tijdens het lustrumcongres van de vakgroep op 27 oktober a.s. bekend worden gemaakt.

De drie genomineerden voldoen volgens de jury aan de doelstelling van de verkiezing, namelijk dat zij veel voor het vak van agrarische makelaar betekenen. Tevens hebben alledrie een positieve bijdrage geleverd aan de verandering op het platteland en doen dat nog steeds. De juryleden zijn afgegaan op de kwaliteit en professie van de personen, de betrokkenheid bij vernieuwingen en de reactie van derden op de gestelde criteria van deskundigheid, bekendheid met de regio, kennis van het vak en inzet voor de klant.

De jury bestaat uit de heren J.F. Harmsma, notaris en oud-voorzitter en nu lid van de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat in Joure, drs. J.M. Mes, directeur van de Verenging van Accountants- en Belastingadviseurs en R. Adriaans in Nuenen, dit jaar uitgekozen tot agrarisch ondernemer van het jaar.

Voordat de jury een oordeel velt, wordt de heren De Koning, Kwantes en Wind gevraagd een visie te geven op het buitengebied en de veranderingen die nu en in de toekomst optreden. Hierbij komen ook de communicatieve vaardigheden van de genomineerden aan bod, iets wat richting klant van groot belang is. De winnaar mag zich de Agrarische NVM-makelaar van het jaar noemen.