Politie Drenthe

Woensdagmorgen

Assen 01-09-2004

Politie zoekt getuigen
STAPHORST - Maandagmorgen omstreeks 07.50 uur reed een 51-jarige vrouw uit Meppel in haar auto over de Vaartweg in de richting van de Reggersweg in Meppel. Een tegemoetkomende witte vrachtauto hield niet voldoende rechts waardoor de spiegel van de auto van de vrouw er af gereden werd. De chauffeur van de vrachtauto stopte nog wel even maar reed daarna door. De politie wil graag in contact komen met die vrachtwagenchauffeur of met getuigen van het ongeval.

Surveillerende agenten op de fiets
EMMEN - Vannacht fietsten surveillerende agenten over de van Schaikweg. Daarbij betrapten zij in een fietsenhok bij een hotel drie jeugdige Emmenaren van 17 en 18 jaar die bezig waren het slot van een fiets te kraken met de bedoeling die fiets te stelen. Zij werden aangehouden en kregen een proces-verbaal.

Diefstal bedrijfsauto
EMMER COMPASCUUM - Een 36-jarige man uit Emmer Compascuum deed aangifte van diefstal van zijn bedrijfsauto, merk Hyundai type Galopper. De auto stond onafgesloten achter de boerderij aan het verlengde Scholtenskanaal en was maandagmorgen verdwenen. De sleutels van de auto lagen in de kantine. Vanuit de boerderij werd ook nog een gereedschapskist en een partij visspullen weggenomen. De man zit met een schadepost van ongeveer 20.000.

Man aangehouden voor bedreiging met mes
BEILEN - Dinsdagavond werd een 64-jarige man uit Beilen aangehouden. Hij had kort daarvoor een 49-jarige man uit Beilen bedreigd met een groot mes. De man werd ingesloten en het grote mes, een soort sabel, werd in beslag genomen.

Bert Peters verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 17.00 uur.
Tel. 0592 - 36 12 94, GSM 06 - 53 23 80 59