Gemeente Heerlen

31 augustus 2004

Openingstijden Gemeentelijk Informatiecentrum wijzigen

Sinds 19 juli is het Gemeentelijk Informatiecentrum te vinden op de begane grond in het stadhuis aan de Geleenstraat 27. Doordat de openingstijden van het informatiecentrum afwijken van die van de andere bewoners van het stadhuis, leverde dat een groot aantal problemen op. Daarom is besloten om de openingstijden gelijk te trekken met de tijden van de afdeling Burgerzaken.

Donderdagavond geopend
De openingstijden van het Gemeentelijk informatiecentrum zijn vanaf 1 september van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Het informatiecentrum is telefonisch bereikbaar via nummer 045-5605050. Mailen kan ook: gic@heerlen.nl.

Bij het informatiecentrum kan iedereen terecht met vragen over allerlei onderwerpen; over vergunningen en subsidies, kermissen en koopzondagen, vergoedingen en bezwaarschriften, bouwplannen en milieuzaken en allerlei andere gemeentelijke zaken. Daarnaast is er een uitgebreid documentenbestand waarin veel gemeentelijke nota`s, regelingen, beleidsplannen en raads- en commissiestukken te vinden zijn. Bovendien zijn er verschillende maquettes en een tentoonstelling te bezichtigen.

Het Gemeentelijk Informatiecentrum. uw gemeente binnen handbereik!

HEERLEN
Communicatie
Maureen Bisscheroux
(045) 560 40 70
persvoorlichting@heerlen.nl


-----------------------

---- --