MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Ali B in voorprogramma 50 Cent & G-Unit

Delft, 25 augustus 2004


De Nederlandstalige rapper Ali B zal het concert van 50 Cent en G-Unit op woensdag 1 september in Ahoy' Rotterdam als support act komen versterken.

Met zijn unieke combinatie van Stand-up Comedy en hiphop heeft Ali B in korte tijd een naam opgebouwd. Zijn doorbraak kwam met het nummer 'Waar gaat dit heen'. De hitsingle kwam op twee de clipcharts binnen, net onder Idols-ster Jamai. Zijn nieuwe single 'Ik ben je zat' ft. zanger Brace staat inmiddels op plaats 6 in de Top40.

De van oorsprong Marokkaanse rapper wil met zijn album 'Ali B vertelt het leven van de straat' de mensen aan het denken zetten. Die betrokkenheid toont hij ook op andere manieren. Zo stond hij onlangs in een uitverkocht Ahoy' voor het benefietconcert 'Friends for War Child' en zet hij zich in voor Amnesty International. Verder was hij te gast bij Marco Borsato in een maar liefst zes keer uitverkochte Kuip.

Afgelopen weekend gaf Ali B nog een succesvol optreden tijdens Lowlands waar hij geprogrammeerd stond als een van de winnaars van de Essent Award 2004. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan veelbelovende acts uit het Nederlandse popcircuit.

50 cent & G-Unit
+ support act Ali B

Woensdag 1 september 2004
Ahoy' Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: EUR 39, EUR 41 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop is reeds gestart via Ticket Service, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.