ERNST AND YOUNG

ERNST & YOUNG: aankomend talent naar Olympische Spelen

Aankomend talent naar Olympische Spelen

Opleiding in Holland Heineken House in Athene

ROTTERDAM, 9 AUGUSTUS 2004 - Ernst & Young stuurt twintig studenten naar de Olympische Spelen in Athene. De studenten gaan in de Griekse hoofdstad masterclasses volgen op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Doel van deze trainingsdagen is om aankomend talent in de praktijk kennis te laten maken met deze vakgebieden.

De opzet van de masterclasses is dat de studenten in Athene het Holland Heineken House onder de loep nemen. De accountancy masterclass heeft als onderwerp: het beheersen van de risico's en de financiële inrichting van het Holland Heineken House. Daarnaast buigen de fiscalisten zich over de fiscale gevolgen voor het Holland Heineken House tijdens de Spelen in Turijn (2006).

Compleet Olympisch programma
Deelnemers aan de Olympische Masterclasses werken in teamverband aan een praktijksimulatie en presenteren hun bevindingen aan de 'cliënt': het management van het Holland Heineken House. Specialisten van Ernst & Young ondersteunen de teams. Natuurlijk krijgen de studenten ook ruimte om zich onder te dompelen in de Olympische sfeer: er worden sportevenementen bezocht en 's avonds zijn zij te gast in het Holland Heineken House.

'Wij leggen de link tussen de topsporters van NOC NSF en het toptalent waarnaar Ernst & Young altijd op zoek is', stelt Mieke Willems van Ernst & Young. 'De studenten die nu naar Athene gaan, hebben zich na een strenge voorronde gekwalificeerd. Het zijn toppers op hun vakgebied. We hopen ze te enthousiasmeren voor ons vak.'

Accountancy Masterclass
De Accountancy Masterclass wordt gehouden van 11 tot en met 15 augustus aanstaande. Onderwerp: het beheersen van de risico's en de financiële inrichting van het Holland Heineken House.

Tax Masterclass
De Tax Masterclass vindt plaats van 27 tot en met 31 augustus aanstaande. Onderwerp: de fiscale gevolgen voor het Holland Heineken House tijdens de Spelen in Turijn (2006).

Noot voor redactie,