Time : 1:50:24 PM
Date : Friday, July 30, 2004
Sender Name: Prins & Dingemanse b.v.
Wereldmosselen op zijn Zeeuws
Prins & Dingemanse introduceert nieuw mosselconcept
De huidige consument kijkt steeds verder van huis. Dat zie je aan de
snelgroeiende populariteit van de Spaanse Tapas cultuur en aan het
feit dat er steeds meer hapjes uit andere internationale keukens op
de markt verschijnen. Het mosselsegment bleef daar tot nu toe bij
achter.
Nu speelt Prins & Dingemanse in op deze trend door onder het label
"traiteur" drie nieuwe en verrassende internationale verse
mosselhapjes te introduceren.
De kant-en-klare mosselhapjes, in de varianten Provençaalse,
Toscaanse en Vlaamse mosselen zijn ideaal om de borreltafel lekkerder
en gevarieerder te maken, om salades meer smaak te geven en om
pasta-schotels bijzonder aan te kleden. Het zijn de echte verse Prins
& Dingemanse mosselen in heerlijke verse sauzen, afgestemd op de
smaak van de hedendaagse consument.
De verse mosselhapjes zijn verkrijgbaar in potjes van 260 ml en
moeten koel bewaard worden. Het product komt het best tot zijn recht
wanneer het op kamertemperatuur geconsumeerd wordt.
De Traiteur Wereldmosselen van Prins & Dingemanse zijn vanaf begin
augustus te koop bij viswinkel en supermarkt.
++++++++++++++++++ einde persbericht +++++++++++++++++++++
Voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht of een digitaal packshot,
kunt u contact opnemen met :
Prins & Dingemanse b.v.
Postbus 63
4400 AB Yerseke
T: 00 31 (0) 113 572910
F: 00 31 (0) 113 571717
info@prinsendingemanse.com
www.prinsendingemanse.com
contactpersonen : Edwin Foudraine en Arno Dirkzwager