Utrecht stad, 10.00 uur

Utrecht 22-06-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Ruk aan het stuur

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een man aangehouden na een aanrijding. Omstreeks 01.10 uur reed een 34-jarige taxichauffeur over de Catharijnebaan. Naast hem zat een 33-jarige passagier uit Rhoon. Plotseling gaf deze man een ruk aan het stuur en reed de auto op een muur af. De 34-jarige man kon een aanrijding met de muur verkomen maar kwam wel op de middengeleider terecht. De man gaf aan deze actie te hebben gedaan omdat hij zichzelf van het leven wilde beroven. De taxichauffeur deed aangifte en de 33-jarige man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Autokraker aangehouden

UTRECHT- Op maandagavond werd een autokraker aangehouden. Omstreeks 23.25 uur zagen buurtbewoners dat een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op de J.J.A Goeverneurstraat een auto openbrak. De man werd gepakt en overgedragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie.

Schennispleger

UTRECHT- Op maandagavond werd een schennispleger aangehouden. Omstreeks 20.40 uur stond een 26-jarige man uit Almere voor de deur van een woning aan de Magnoliastraat. De man belde aan en toen de deur werd opengedaan, liet hij zijn broek zaken en betaste zichzelf. De politie werd gewaarschuwd en hij werd door agenten aangehouden.

Verkeerscontrole

UTRECHT- Op maandagmiddag werd op de Tigrisdreef en de Paranadreef een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 18 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. rijden zonder gordel, niet tonen van rijbewijs en het rijden met te hoge snelheid.

In woning
UTRECHT- Op maandagmiddag werden twee woninginbrekers aangehouden. Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie de melding dat er vreemde mannen liepen in een woning gelegen aan de Vijgeboomstraat. Agenten werden gewaarschuwd en in de woning werden 2 mannen aangetroffen. Dit duo, van 20 en 24 jaar afkomstig uit Gouda werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.