MOJO CONCERTS

Wâldrock

Delft, vrijdag 30 januari 2004
PERSBERICHT

WALDROCK 2004: Cradle of Filth en Twisted Sister bevestigd! Voorverkoop start op zaterdag 31 januari

Zaterdag 19 juni 2004 vindt het jaarlijks terugkerende metalfestival Wâldrock plaats! En met de combinatie van de succesvolle black metal van Cradle of Filth en de nog steeds populaire glam-rock van Twisted Sister kan de-line up van Wâldrock 2004 al bijna niet meer stuk! Het festival, dat morgen, zaterdag 31 januari, in de voorverkoop gaat, heeft naast Cradle of Filth en Twisted Sister, reeds Monster Magnet, Testament, Finntroll en Cannibal Corpse weten te strikken.

Mix de theatrale vertoningen van Kiss en de shock-rock van Alice Cooper goed door elkaar en je hebt Twister Sister! De band zette zichzelf in 1983 definitief op de kaart met het album Stay Hungry, welke monster-hits bezat als 'We're Not Gonna Make It' en 'I Wanna Rock'. Het grote succes was heftig, maar van korte duur. Tót recentelijk de geruchten over een reünie waarheid werden. Waren ze vorig jaar reeds in Europa, na 20 jaar afwezigheid in Nederland staan ze op 19 juni op Wâldrock! De Britse black metal sensatie Cradle of Filth is geformeerd in 1991. Na vele wisselingen in de line-up en een overdonderend optreden van de band in Amsterdam in april vorig jaar, maken zij op 19 juni 2004 het podium onveilig in het Friese Burgum tijdens Wâldrock!

In totaal zullen er zo'n vijftien band spelen op Wâldrock, verdeeld over twee podia, een buitenpodium en een tentpodium. Ook zal er op het festivalterrein in Burgum, voor de gelegenheid, ruimte gecreëerd worden voor een groot televisiescherm, waarop het Europees voetbal (Nederland - Tsjechië) gevolgd kan worden.

Voor de meest actuele informatie over Wâldrock 2004 verwijzen wij u door naar www.waldrock.nl.

Waldrock 2004
Zaterdag 19 juni 2004, met o.a. Cradle of Filth, Twisted Sister, Monster Magnet, Testament, Finntroll en Cannibal Corpse. Festivalterrein Burgum, Friesland
Tickets: EURO 45 (excl. servicekosten)
Doors: 12.00 uur

Kaartverkoop begint morgenochtend om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Tevens kunt u kaarten kopen via www.teletickets.nl.