____________________ Zoeken
Justin van Hooydonk van Nieuwegeins Business Center benoemd tot "Meest
Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2004"
Persbericht 14 juni 2004
Ruud en Justin van Hooydonk van Nieuwegeins Business Center benoemd
tot "Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2004"
Utrecht, 14 juni 2003 Vader en Zoon Van Hooydonk van het Nieuwegeins
Business Center (NBC) zijn benoemd tot de "Meest Markante
Horecaondernemers van Midden Nederland 2004". De jury roemt de
fantastische ambiance van het NBC en het perfecte gastheerschap van de
familie Van Hooydonk. Een persoonlijke sfeer laten terugkomen, in een
groot zakelijk pand, is de kracht van de Van Hooydonks aldus de jury.
Uit twaalf regionale Markant-winnaars wordt door een vakjury in
november tijdens het Koninklijk Horeca Nederland Jaarcongres de Meest
Markante Horecaondernemer van Nederland 2004 gekozen.
Volgens de jury onderscheidt het NBC zich van andere business- en
zalencentra door hun veelzijdigheid en de persoonlijke benadering van
de klanten. Kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij
het NBC. Aan de buitenkant verwacht je niet, wat je binnen aantreft.
Al met al een mooi bedrijf, waar men verrast wordt door de grootte en
het multifunctionele karakter.
Justin van Hooydonk heeft de leiding over de dagelijkse gang van
zaken, zijn ouders zijn zich aan het terugtrekken en zijn meer op de
achtergrond bezig. Justin is een gedreven ondernemer met constante
aandacht voor kwaliteit (van medewerkers en product) en voor het
promoten van zijn bedrijf bij iedere mogelijke gelegenheid.
Met de "Markant" worden horecaondernemers met markante en innoverende
ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. Er worden
twaalf regionale horecaondernemers benoemd. Hieruit wordt in november
een landelijke winnaar gekozen. De winnaar van de titel "Meest
Markante Horecaondernemer van Nederland 2004" wordt tijdens het
jaarcongres van Koninklijk Horeca Nederland in Leeuwarden bekend
gemaakt.
De "Markant" is de enige, sectorbrede prijs binnen de
horecabedrijfstak. Van de hotelmanager van het vijfsterrenhotel tot de
eigenaar/ ondernemer van een cafetaria op de hoek, het trendy
restaurant of het sfeervolle café. Kortom het hele scala aan
horecabedrijven. Zij kunnen in aanmerking komen voor de titel de
"Meest Markante Horecaondernemer" van een bepaalde regio. Het gaat om
ondernemers die, naast dat zij hun vak uitstekend verstaan, zich
onderscheiden van hun collega ondernemers. De criteria waaraan zij
minimaal moeten voldoen:
* een financieel gezond bedrijf;
* een goed personeelsbeleid;
* een goede presentatie van hun bedrijf en product.
De kandidaten voor een "Markant" worden veelal voorgedragen door
collega ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij
de bedrijfstak horeca.
Noot voor de redactie -
Koninklijk Horeca Nederland