Koninklijk Horeca Nederland

____________________ Zoeken

Justin van Hooydonk van Nieuwegeins Business Center benoemd tot "Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2004"

Persbericht 14 juni 2004
Ruud en Justin van Hooydonk van Nieuwegeins Business Center benoemd tot "Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2004" Utrecht, 14 juni 2003 Vader en Zoon Van Hooydonk van het Nieuwegeins Business Center (NBC) zijn benoemd tot de "Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland 2004". De jury roemt de fantastische ambiance van het NBC en het perfecte gastheerschap van de familie Van Hooydonk. Een persoonlijke sfeer laten terugkomen, in een groot zakelijk pand, is de kracht van de Van Hooydonks aldus de jury. Uit twaalf regionale Markant-winnaars wordt door een vakjury in november tijdens het Koninklijk Horeca Nederland Jaarcongres de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2004 gekozen.

Volgens de jury onderscheidt het NBC zich van andere business- en zalencentra door hun veelzijdigheid en de persoonlijke benadering van de klanten. Kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij het NBC. Aan de buitenkant verwacht je niet, wat je binnen aantreft. Al met al een mooi bedrijf, waar men verrast wordt door de grootte en het multifunctionele karakter.

Justin van Hooydonk heeft de leiding over de dagelijkse gang van zaken, zijn ouders zijn zich aan het terugtrekken en zijn meer op de achtergrond bezig. Justin is een gedreven ondernemer met constante aandacht voor kwaliteit (van medewerkers en product) en voor het promoten van zijn bedrijf bij iedere mogelijke gelegenheid.

Met de "Markant" worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. Er worden twaalf regionale horecaondernemers benoemd. Hieruit wordt in november een landelijke winnaar gekozen. De winnaar van de titel "Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2004" wordt tijdens het jaarcongres van Koninklijk Horeca Nederland in Leeuwarden bekend gemaakt.

De "Markant" is de enige, sectorbrede prijs binnen de horecabedrijfstak. Van de hotelmanager van het vijfsterrenhotel tot de eigenaar/ ondernemer van een cafetaria op de hoek, het trendy restaurant of het sfeervolle café. Kortom het hele scala aan horecabedrijven. Zij kunnen in aanmerking komen voor de titel de "Meest Markante Horecaondernemer" van een bepaalde regio. Het gaat om ondernemers die, naast dat zij hun vak uitstekend verstaan, zich onderscheiden van hun collega ondernemers. De criteria waaraan zij minimaal moeten voldoen:

* een financieel gezond bedrijf;

* een goed personeelsbeleid;

* een goede presentatie van hun bedrijf en product.

De kandidaten voor een "Markant" worden veelal voorgedragen door collega ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij de bedrijfstak horeca.

Noot voor de redactie -