Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Hoogeveen 16-06-2004

Frontale botsing tussen fietser en bromfietser
RUINERWOLD Op het fietspad langs het Haakswold in Ruinerwold botste woensdagmorgen een 14 jr. fietser uit die plaats frontaal op een tegemoetkomende bromfiets bestuurd door een 16 jr. jongen uit Meppel. Waarschijnlijk hield de fietser niet voldoende rechts. De fietser is met hoofd- en nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. De bromfietser bekwam schaafwonden aan arm en schouder.

Motor gestolen
EMMER COMPASCUUM In de nacht van dinsdag op woensdag is aan het Westerdiep in Emmer Compascuum een grijze Suzuki motorfiets gestolen. De motor stond onafgesloten maar wel zonder contactsleutel op de oprit van een woning. De eigenaar ontdekte woensdagmorgen de diefstal.

Auto twee keer in brand
ZWINDEREN Op de A37 ter hoogte van Zwinderen vloog woensdagmorgen door onbekende oorzaak de auto van een 31 jr. man uit Coevorden in brand. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand . tenminste dat dacht men. Nadat de auto op een bergingsauto was geladen ging de auto na een paar kilometers namelijk weer volop branden. De berger kon op tijd stoppen en de brandende auto afladen zodat er verder geen schade ontstond. En de brandweer; die reed er vlak achter en kon dus snel en nu wel goed de klus alsnog klaren.

Bestelbus gestolen
NIEUW AMSTERDAM In de nacht van dinsdag op woensdag is vanachter een woning aan de Vaart ZZ in Nieuw Amsterdam een witte VW Transporter gestolen. De auto stond achter een hek en de sleutels zaten er niet in.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur.
Tel. 06-51 55 7950.

info@politie-drenthe.nl