Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente van 15 juni 2004

Ageeth Doldersum: 053-4555588

Schade door aanrijding

Vrachtwagenchauffeur rijdt tegen lantaarnpalen en gevel en gaat er vervolgens vandoor; politie zoekt getuigen

Goor

Maandag 14 juni werd omstreeks 00.10 uur gemeld dat een witte vrachtwagen met aanhanger tegen meerdere lantaarnpalen en een gevel was aangereden aan de Hengevelderstraat in Goor. De bestuurder van de vrachtwagen was even gestopt op de T-kruising Hengevelderstraat/Voorstraat maar was vervolgens doorgereden via de Voorstraat. De vrachtwagenchauffeur had twee lantaarnpalen, een verkeersbord en een gevel van een leegstaand pand geraakt. Hoeveel schade hierdoor is ontstaan, is nog niet bekend. Op het moment dat de vrachtwagencombinatie op genoemde kruising stilstond, stond daarachter een rode personenauto. De politie komt graag in contact met de bestuurder van deze auto. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht met de politie contact op te nemen via het nummer 0900-8844. (bps: 04-073220)

Bromfietser gewond

Bromfietser raakt gewond na aanrijding met personenauto

Vroomshoop

Dinsdagmorgen 15 juni reed een 44-jarige automobilist uit Vroomshoop omstreeks 08.20 uur over de Noorderweg in Vroomshoop. Hij verleende op het kruispunt met de Tonnendijk (= voorrangsweg) geen voorrang aan een voor hem van links komende bromfiets, bestuurd door een 17-jarig meisje uit Vroomshoop. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij het 17-jarig meisje knieletsel opliep. Zij werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 04-073821)

Aanrijding met letsel

Fietser raakt gewond na aanrijding met personenauto

Vriezenveen

Dinsdagmorgen 15 juni omstreeks 08.40 uur reed een 36-jarige vrouw uit Vriezenveen over de Schoolstraat in Vriezenveen. Zij keerde op de weg en verleende hierbij geen voorrang aan een fietser die haar van achteren naderde. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de fietser, een 72-jarige man uit Vriezenveen, schouderletsel opliep. Hij werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 04-073829)


---- --