BedrijfsautoRAI

15-06-2004

Veel nieuws op de stand van Renault Trucks op Eurosatory 2004

Van 14 tot 18 juni 2004 zal Renault Trucks nadrukkelijk aanwezig zijn op Eurosatory 2004, de tentoonstelling voor de hightech defensie industrie. Renault Trucks presenteert een modern leveringsprogramma trucks die inzetbaar zijn voor transportactiviteiten overal ter wereld, alsmede de bijbehorende serviceconcepten.

Renault Trucks benadrukt hiermee haar ambitie om een vooraanstaande rol te vervullen in de markt voor gepantserde voertuigen.

De stand van Renault Trucks op Eurosatory 2004 laat de expertise van de onderneming zien op het gebied van partnerships met militaire organisaties. Voor gepantserde gevechtsvoertuigen bijvoorbeeld, maar ook voor aangepaste civiele voertuigen voor specifieke militaire doeleinden of aandrijflijnen die bevoorrading mogelijk maken met vereenvoudigd onderhoud. Ook wordt gemoderniseerd, reeds langer bestaand materieel gepresenteerd (VAB, GBC 180, tankmotoren). Uiteraard zullen ook de bijbehorende serviceconcepten in de spotlights gezet worden.

Renault SHERPA, een nieuw leveringsprogramma voor het leger Op Eurosatory 2004 introduceert Renault Trucks een nieuw leveringsprogramma bakwagens dat speciaal voor de militaire sector. Voor alle modellen geldt dat de mobiliteit maximaal is, net als het nuttige laadvermogen. Het nieuwe model is leverbaar in vier varianten: de 5, 10, 15 en 20, en heeft motoren met 215, 362 en 412 pk. Het leveringsprogramma is aangepast aan militaire vervoerstaken onder alle omstandigheden en zal bij de opening van de tentoonstelling officieel geĂŻntroduceerd worden.