Gemeente Reimerswaal


Werk in uitvoering in Industrieweg 11A t/m 19A te Yerseke.

Vanaf maandag 14 juni zal er in de Industrieweg 11A tot en met 19A te Yerseke gestart worden met de vernieuwing van het bestaande riool + de aanleg van een regenwaterriolering. Het werk wordt uitgevoerd door Lacor Civiel en Groentechniek zuid BV te Kruiningen.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:
§ Opnemen van de klinkerverharding;
§ Verwijderen bestaande riolering;
§ Aanleggen van nieuwe rioolleidingen;
§ Aansluiten c.q. splitsen van huisaansluitingen zowel vuilwater als regenwater;
§ Aanbrengen van de verharding;
§ Na ca. 6 maanden herstraten van de verharding nadat de ondergrond ingeklonken is.

De werkzaamheden zullen, naar verwachting, tot begin juli duren. Tijdens deze periode zal de weg overdag afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Uiteraard blijven tijdens de werkzaamheden de desbetreffende bedrijven en woning zoveel mogelijk te voet en met de fiets bereikbaar. In overleg kan er incidenteel voor worden gezorgd dat uw perceel met auto of vrachtauto tijdelijk bereikbaar is.

De uit te voeren werkzaamheden zullen voor de aanwezige aanwonende en bedrijven onvermijdelijk overlast veroorzaken. We vragen hiervoor uw begrip en hopen door uw medewerking het ongemak tot een minimum te beperken. Wij vragen u uw auto´s overdag zoveel mogelijk buiten het werk te parkeren.

Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u terecht bij de heer P. Lacor, uitvoerder Lacor Civiel en Groentechniek zuid BV, telefoonnummer 06-53359746. De uitvoering wordt namens gemeentezijde begeleid door de heer R. Windsma, telefoonnummer (0113) 395304 of 06-24928646
(Geplaatst op: 08-06-2004)