Tom Coronel

12 Juni 2004 16:00: Les 24 heures: c'est parti!

Zojuist is op het circuit van de Le Mans de fameuze 24 uurs race van start gegaan. Tom Coronel heeft de start voor zijn rekening genomen in de nr 16 Dome-Judd, terwijl Jan Lammers met de nr 15 Dome onderweg is. Na opnieuw een technisch probleem in de warm-up is Tom Coronel toch positief voor de race. "Nu moet het maar goed gaan. We hebben genoeg problemen gehad", aldus Tom vlak voor de start.

Ralph Firman heeft de warmup gereden met de nr 16 Dome. Hij reed echter al na enkele ronden langzaam over de baan. De Ier wist nog wel de pits te bereiken. De Racing for Holland engineers constateerden dat er een onderdeel afgebroken was aan de achterwiel ophanging. Nog net voor het einde van de warm-up reed Firman de baan weer op voor een laatste check.

Na ruim een half uur racen ligt Tom Coronel na een korte pitstop met de nr 16 Dome op de zevende plaats. Jan Lammers is na een kort uitstapje teruggezakt naar de elfde plaats. Tom wist ons te melden dat hij de race met een dubbele stint zou starten waarna Justin Wilson het stuur zal overnemen voor eveneens een dubbele stint. Na Wilson zal Ralph Firman als derde in de Dome-Judd stappen.
---