CDA

CDA
10-06-04
Camiel Eurlings: Geef uw stem voor een eigen plek in Europa

Vandaag is het zover. Na een geweldige campagne en het hartverwarmende enthousiasme van de CDAers in heel het land is het vandaag toch echt de dag dan de enige peiling die er toe doet. Ik hoop van harte dat heel veel mensen hun stemrecht zullen gebruiken, dat is goed voor de democratie en goed voor ons land in Europa. Natuurlijk hoop ik ook dat heel veel mensen de kandidaten van het CDA hun vertrouwen zullen geven. Mijn collegas op de lijst zijn dat vertrouwen meer dan waard en ik hoop dat u mij dat vertrouwen ook wilt geven.

De verkiezingen gaan écht over de dingen die er toe doen: ik sta voor een krachtige aanpak van de problemen die wij over de grenzen heen met elkaar in Europa moeten oplossen. U kent de voorbeelden: internationale veiligheid, misdaadbestrijding, ook bij de drugshandel, banen en groei door te investeren in kennis en innovatie, flinke vermindering van detailzucht en bureaucratie, meer actie om Europese investeringen voor ons land binnen te halen in plaats van met de rug naar Europa te blijven staan.

Er valt dus echt iets te kiezen. En het gaat er nog om spannen bovendien! Daarom telt ook uw stem dubbel en dwars: in Europa én hier in Nederland. Mag ik rekenen op uw stem voor een krachtig CDA-geluid? Ik zal mij voluit voor u inzetten: voor een eigen plek in Europa!