Utrecht stad, 11.00 uur

Utrecht 10-06-2004 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Brand in woning

UTRECHT- Op woensdagavond ontstond er brand in een woning. Omstreeks 21.00 uur kregen politie en brandweer de melding dat er brand was ontstaan in een woning gelegen aan de Dorbeendreef. In een slaapkamer was een kleine brand ontstaan en de brandweer bluste dit brandje. De politie trof in de woning 320 hennepplanten aan en constateerde dat er illegaal stroom werd afgetapt. De 36-jarige bewoner werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Aanrijding letsel

UTRECHT- Op woensdagavond raakte een kind gewond bij een aanrijding. Omstreeks 19.45 uur stak een kind (gegevens onbekend) de Beneluxlaan over. Zij negeerde het rode voetgangersverkeerslicht en werd aangereden door een 35-jarige automobilist uit Veenendaal. Het kind raakte door de aanrijding zwaar gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Bestolen van geld

UTRECHT- Op woensdagavond werd een man aangehouden nadat hij eerder iemand had bestolen. Omstreeks 19.00 uur was een 23-jarige uit Utrecht aanwezig op het Stationsplein. Deze man werd plotseling bestolen door een onbekende man. De politie werd gewaarschuwd maar trof de man niet meer aan. Enkele uren later werd de politie gewaarschuwd door medewerkers van het GVU dat de verdachte van eerder genoemd misdrijf weer op het station rondliep. De man, 35 jaar uit Maarssen, kon nu wel worden aangehouden en is ingesloten voor verhoor.

Met vier erin en twee eruit

UTRECHT- Op woensdagmiddag werden twee winkeldieven aangehouden. Omstreeks 15.45 uur gingen twee dames een pashokje in gelegen aan de St.Jacobsstraat. Winkelpersoneel zag dat het tweetal met vier kledingsstukken het pashokje ingingen en met twee stuks eruit kwamen. De dames werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.