Mojo Concerts

Marco Borsato terug in de Kuip -vervolg-

Marco Borsato is zon grote ster in Nederland, dat je bijna zou vergeten dat het ooit allemaal begonnen is met Italiaanse covers. Inmiddels maakt hij Nederlandstalige nummers, die stuk voor stuk hits opleveren. Dromen zijn bedrog, Waarom nou jij en Binnen stonden weken op nummer een in de lijsten.

Dat hij nieuwe dingen aandurft, blijkt niet alleen uit zijn overstap van Italiaanse covers naar Nederlands repertoire. Onlangs haalde hij het nieuws met het bericht dat zijn volgende album Zien geen nieuwe cd, maar een meteen een complete dvd zal worden. Hij is nu al druk met de opnamen van de videoclips en laat door verschillende Nederlandse filmregisseurs zijn liedjes verbeelden.

Live heeft Borsato een uitstekende reputatie. Van kleine podia en intieme theaterzalen tot grote stadions, hij draait nergens zijn hand voor om. En nu dan weer de Kuip, met oud en natuurlijk nieuw materiaal van Zien.

Donderdag 10 juni 2004
De Kuip, Rotterdam
Aanvang: 19.30 uur
Entree: 52,50 , 48 , 45 , 42 , 39 , 32,50

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVVs en GWKs, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.