MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Lowlands forum on line

Lowlandsforum nu online op www.lowlands.nl

Vanaf vandaag gaat het Lowlandsforum online. Bezoekers van de Lowlands internetsite kunnen hun hart uitstorten, afspraken maken en handige tips uitwisselen op http://www.lowlands.nl.

Op de Lowlandssite kunnen bezoekers vanaf vandaag reageren op het festivalprogramma en andere Lowlandsbezoekers online ontmoeten. Het Lowlandsforum is het nieuwste onderdeel op de reeds bestaande Lowlands-internetsite. Over enkele weken zal ook een apart Cool Politics Forum toegevoegd worden. De Volkskrant presenteert Cool Politics ism Hivos is een debat tussen politici, artiesten en publiek dat plaats zal vinden op het festival (zaterdagochtend). Het online Cool Politics Forum zal vooruitlopend op het live debat alvast interactief thema s voorbespreken. De Lowlands internetsite bestaat op dit moment, naast het nieuwe forum, uit de hieronder beschreven onderdelen:

Programma: Op alfabetische volgorde staan alle bevestigde artiesten aangekondigd, verdeeld over de genres muziek, theater/comedy, film/video, literatuur/kunst. Elke act is voorzien van een korte biografie, een foto en een link naar de artiestensite. Van een aantal artiesten is het ook mogelijk om online muziek te luisteren en te kopen.

Quiz: Iedere twee weken maken bezoekers kans op vrijkaarten voor het festival.

Literatuur: Een column van Jack Nouws, een literaire Lowlands-web-wedstrijd (prijs: een optreden op Lowlands), en digitale gast-optredens van bevestigde schrijvers, zoals Simon Vinkenoog.

Nieuws: Toevoegingen aan het programma en andere actuele berichten over het festival worden allereerst online bekend gemaakt. Bezoekers van de internetsite kunnen zich ook eenvoudig aanmelden voor de gratis Lowlands nieuwsbrief.

Downloads: Lowlands-screensaver en Lowlands-wallpapers.

Hoe/wat/waar: Tickets-, vervoer- en campinginformatie staan uitgebreid online, ook Engelstalig. Als bezoekers nog vragen hebben, kunnen ze die stellen via info@lowlands.nl.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2004, 20 21 22 augustus, evenemententerrein Six Flags Holland Biddinghuizen, http://www.lowlands.nl.
Entree: 110,- (incl. camping, parkeren en/of pendelbus, excl. servicekosten) of combiticket 128,- (incl.3 dagen Six Flags Holland in festival-weekend of 1 dag Six Flags Holland op datum naar keuze in 2004 uitgezonderd do 19 / 08 / 04.)
Kaartverkoop: Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (0,45 p.m.),www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.