AutoRai

4-6-2004

smart forsure: kwaliteit gebruikte smart gegarandeerd

Onder de naam smart forsure introduceren alle smart centers in Nederland met ingang van heden een uitgebreid garantieprogramma dat de kwaliteit van een gebruikte smart garandeert.

Voornaamste kenmerk van deze occasions is een garantie van 24 maanden, die op verzoek van de klant met nog eens twaalf maanden kan worden verlengd. Deze garantie vormt een extra zekerheid voor de kopers van een gebruikte smart. Het voorkomt dat klanten voor onverwachte kosten komen te staan. smart forsure is daarmee het bewijs voor het vertrouwen dat het smart center in haar producten heeft. Naast 24 maanden garantie biedt smart forsure nog een aantal andere unieke voordelen:

* 24 maanden garantie

- boven op eventueel lopende fabrieksgarantie
- onbeperkt kilometrage

- reparaties mogelijk bij alle smart centers
* 24 maanden smartmove Assistance (hulp bij pech onderweg)
* gecontroleerd en geprepareerd op basis van uitgebreide checklist
* onderhoudshistorie is bekend

* APK keuring

* volle tank bij aflevering

* aantrekkelijke financieringsmogelijkheden via smartstart

Naast gebruikte smarts is smart forsure ook van toepassing op geselecteerde gebruikte autos van andere merken die bij de smart centers worden aangeboden. Deze autos zijn als regel niet ouder dan vijf jaar en voldoen, evenals de gebruikte smarts, aan een uitgebreid pakket van eisen op het gebied van kwaliteit, conditie en staat van onderhoud.