Gemeente Haarlem


EMBARGO TOT WOENSDAG 2 JUNI 11.00 UUR

PERSUITNODIGING


28 mei 2004


Persuitnodiging persconferentie nieuwe locatie dierenasiel


Op woensdag 2 juni om 11.00 uur wordt in het dierenasiel aan de Keesomstraat 5 te Zandvoort een persconferentie gehouden. Tijdens deze persconferentie wordt de locatie voor het nieuw te bouwen regionale dierenasiel bekendgemaakt. U wordt uitgelegd waarom voor deze locatie is gekozen en welke afwegingen daarin zijn meegenomen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De persconferentie is in gezamenlijk verband georganiseerd door de gemeente Haarlem, de gemeente Zandvoort en de Dierenbescherming afdeling Haarlem e.o. Aan het woord komen burgemeester M.R. van der Heijden van Zandvoort, de Haarlemse wethouder mevrouw B. Martini en mevrouw J. Kors, voorzitter van de dierenbescherming afdeling Haarlem e.o.

Aangezien de bestuurlijke besluitvorming omtrent de nieuwe locatie van het dierenasiel dinsdag 1 juni plaatsvindt, is pas dinsdag eind van de dag bekend of de persconferentie definitief doorgang heeft. Indien u geĂŻnteresseerd bent de persconferentie bij te wonen, wordt u geadviseerd woensdag 2 juni voor 10.30 uur contact op te nemen met Myrna Wiggers van de gemeente Haarlem, tel 023 - 511 4902.
---

gemeente Haarlem, sector Stadsbeheer
Julia de Jong, communicatieadviseur
023-5114903
juliadejong@haarlem.nl


---- --