BOVAG


Nieuw periodiek voor gebruikte caravans en campers

2 June 2004

Goed nieuws voor recreanten die op zoek zijn naar een goede gebruikte caravan of kampeerauto: eind mei al verschijnt de juni-editie van een gloednieuw maandblad dat uitsluitend is gewijd aan gebruikte mobiele kampeermiddelen met BOVAG Garantie .

Dit blad zal naar verwachting ruim 70 paginas met aanbiedingen van gebruikte caravans en campers bevatten, alle met BOVAG Garantie. Want daarin onderscheidt dit medium zich, net als de website BOVAG-occasions.nl, van alle andere media met gebruikte vervoer- en recreatiemiddelen.

Het nieuwe blad wordt uitgegeven door Internet Service Nederland B.V., in samenwerking met de BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie (AMR) en de website www.BOVAG-occasions.nl. Uitsluitend leden van deze BOVAG-afdeling mogen hun gebruikte caravans en campers in dit blad aanbieden.

Het blad zal voortaan maandelijks verschijnen in een oplage van 20.000 exemplaren en is te koop op meer dan 3000 verkooppunten van tijdschriften in het hele land. De introductieprijs is 1,50 euro.

Bij de BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie (AMR) zijn 235 caravan- en kampeerautobedrijven aangesloten. Zij bieden werkgelegenheid aan zon 1700 personen en hebben een gezamenlijke omzet van 750 miljoen euro. Jaarlijks verkopen zij 24.000 nieuwe caravans en kampeerautos en zon 30.000 gebruikte exemplaren.

Internet Service Nederland B.V. is onderdeel van de Elma groep en is met OVIS (online Voorraad Informatie Systeem) marktleider in publicaties over gebruikte caravans en campers. De Elma groep is met haar werkmaatschappij Elma Edities B.V. vooral bekend als uitgever van communicatiemiddelen voor branche- en beroepsorganisaties.

BOVAG-occasions.nl is een website waarop uitsluitend BOVAG-leden gebruikte autos, motorfietsen en caravans mogen aanbieden die kunnen worden geleverd met BOVAG Garantie. Gemiddeld staan er meer dan 100.000 personenautos, 4200 bestelautos, 500 motorfietsen , 400 kampeerautos en een kleine 5000 caravans en vouwwagens op.