NVM

spacer

spacer

Persberichten

Nieuwegein, 1 juni 2004

Verbeterde functionaliteiten en nieuw jasje voor NVM Portaal

Het NVM Portaal heeft een aantal veranderingen ondergaan. Enkele in het oog springende veranderingen: het Kenniscentrum heeft een prominente eigen plek gekregen binnen de navigatie, de zoekfunctie is duidelijker geworden en de vormgeving is fleuriger geworden door het gebruik van afwisselende iconen op de verschillende homepages.

Op een gedetailleerder niveau zijn ook verschillende aanpassingen aangebracht in het NVM Portaal. Zo zijn er voorzieningen getroffen om nieuwe producten en diensten van de NVM eenvoudig toegankelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de NVM Webshop en NVM NutSelect, twee nieuwe initiatieven waarover u binnenkort meer hoort. Ook is het binnenkort mogelijk om bij de zoekfunctie naar makelaars en leden een foto van het betreffende NVM-lid te tonen.

Gebruik van gebruikersnamen en wachtwoorden
Voortaan moet u extra goed letten op het gebruik van kleine letters en hoofdletters wanneer u inlogt op het NVM Portaal. Tot nu toe maakte het niet uit of u inlogde met hoofd- of met kleine letters, maar met de verschillende doorschakelmogelijkheden naar NVM-applicaties zoals AOG-Web, BOG-Web, de fundadesk en de NVM Shop is dit onderscheid erg belangrijk geworden. Wanneer inloggen niet meteen lukt, moet u dus eerst goed controleren of u de goede hoofd- en kleine letters gebruikt in uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de persvoorlichtster van de NVM,
Thalia Luckel:
telefoon: 030-6085185
fax 030-6035468
internet: www.nvm.nl
e-mail: t.luckel@nvmorg.nl