AutoRai


1-6-2004

Zomer Meerwaarde weken bij Nissan

Nissan houdt tot en met 28 augustus de Zomer Meerwaarde weken: een periode vol aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Nissan-rijders kunnen tijdens deze weken onder meer bij de dealer terecht voor een Vakantie-Klaar Inspectie en een gratis Vierpuntencheck.

Verder krijgen zij diverse Zomer meerwaardecheques die korting geven op diverse onderdelen of fraaie accessoires.

De Vakantie-Klaar Inspectie is inmiddels een vaste traditie bij Nissan. Voor slechts 24,50 euro controleert de Nissan-dealer de auto op een groot aantal onderdelen en punten. Is alles in orde, dan krijgt de Nissan-rijder een Vakantie_Service_Card. Deze card geeft tot 1 oktober 2004 recht op de 24-uurs Nissan Alarm Service in Nederland en de rest van Europa, op 68 euro vergoeding van het eigen risico van de verzekering of 68 euro korting bij de vervanging van de voorruit en op gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, uitgevoerd door de Nissan dealer.
Wie samen met de Vakantie-Klaar Inspectie tevens een onderhoudsbeurt laat uitvoeren in combinatie met een APK-controle, krijgt een Nissan_Card. Deze card biedt dezelfde voordelen als de Vakantie_Service_Card, maar heeft een geldigheidsduur van twaalf maanden.

Gratis Vierpuntencheck
Doordat de tijd tussen de verschillende onderhoudsbeurten steeds langer wordt is het belangrijk een aantal zaken tussentijds in de gaten te houden. De Nissan-dealer doet dit graag voor de klant. De Nissan-dealer controleert dan de banden, de vloeistofniveaus, de ruitenwisserbladen en de verlichting. Deze check is bedoeld als extra zekerheid voor wie op het punt staat een lange (vakantie)rit met de auto te maken.

Zomer meerwaardecheques
De klant ontvangt eveneens een aantal Zomer meerwaardecheques. Deze zijn uiterst interessant, want deze geven korting op artikelen die beslist tijdens de vakantieperiode van pas kunnen komen. De coupons zijn geldig tot en met 28 augustus en te gebruiken voor onder meer de voordelige aanschaf van een Twinny Load -fietsdrager, een dvd-set, een radio/cd-speler, een mattenset, een vakantiebox, een trekhaak, een schadehulpset, ruitenwisserbladen, een zomer waspakket en een Airco Fris beurt voor de airconditioning of voor een nieuwe accu.

Nissan Rapid Service
Dankzij de Nissan Rapid Service kunnen de dealers snel eventuele reparaties of kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zonder dat vooraf een afspraak nodig is. En tijdens de Zomer Meerwaarde weken geldt voor een aantal werkzaamheden een speciale prijs, bijvoorbeeld voor olie verversen en het monteren van nieuwe banden. Nissan-rijders doen er kortom goed aan de komende periode hun licht op te steken bij de Nissan-dealer.