EURONET

Phoenix breidt zijn licentieovereenkomst met Fujitsu Siemens.

Phoenix breidt zijn licentieovereenkomst met Fujitsu Siemens Computers uit om toepassingen in desktop Pc's veilig te herstellen

MILPITAS, Californië, May 18/PRNewswire/ --


- Markt voor Phoenix toepassingen blijft uitbreiden met toepassing door
de grootste Europese Pc-fabrikant

Phoenix Technologies Ltd. (Nasdaq: PTEC) heeft zijn licentieovereenkomst met Fujitsu Siemens Computers uitgebreid. Fujitsu Siemens Computers, die de cME FirstBIOS producten van Phoenix gebruikte, gebruikt nu de functionaliteit van Phoenix FirstWare(R) Recover Pro en andere toepassingen die op de Phoenix cMe(TM) Console draaien in de desktop Pc's van de Fujitsu Siemens Computers Professional Product Line. Deze Pc's zijn vanaf nu verkrijgbaar in de kleinhandel.

Dankzij de toegevoegde Phoenix FirstWare toepassingen kan Fujitsu Siemens de veilige, altijd beschikbare back-up- en herstelmogelijkheden bieden die zij aan hun klanten willen geven.

'Door samen te werken met Phoenix, kunnen we voldoen aan de kritische klantenvereisten betreffende veiligheid, bestuurbaarheid, foutentolerantie en herstel,' zei Klaus Brosche, Vice President of Volume Products Competence Centers voor Fujitsu Siemens Computers. 'FirstWare Recover Pro wordt in de kern van de Pc ingebouwd zodat de gebruikers automatisch toegang hebben tot de herstelopties zonder dat zij hiervoor een CD moeten gebruiken. Dit verhoogt de productiviteit van de gebruikers en verlaagt de kosten voor IT en technische ondersteuning voor bedrijven en individuele gebruikers. We hebben ook de diagnostische oplossing van Fujitsu Siemens Computers in de Phoenix cME Console geïntegreerd, die zorgt ervoor dat onze gebruikers kunnen genieten van een maximale productieve tijd en veiligheid.'

Phoenix Technologies, het bedrijf dat al 25 jaar leider is in core systeemsoftware standaard in PC-systemen en aangesloten digitale toestellen, heeft een reeks van core systeemsoftware, tools en toepassingen ontwikkeld die 's werelds bekendste digitale systemen activeert, beveiligt, verbindt en herstelt.

Phoenix FirstWare Recover Pro is de bekroonde cME-gecertificeerde toepassing van Phoenix die PC- en notebookgebruikers toelaat om systeem- en gebruikersgegevens helemaal of gedeeltelijk op een snelle en gemakkelijke manier te herstellen. Door de geavanceerde Phoenix technologie in nieuwe desktop Pc's te integreren, geeft Fujitsu Siemens Computers de gebruikers de mogelijkheid om de systeemtoepassingen te herstellen, om het volledige goedgekeurde bedrijfsbeeld te herstellen, of om niet-corrupte versies van gebruikersgegevens te herstellen zonder een boot-disk, netwerkverbinding of recovery-CD.

Phoenix cME Console is een platform om betrouwbare cME-gecertificeerde toepassingen van Phoenix op te starten en te beheren.De Phoenix cME Console is een aanpasbaar product dat in het hart van het digitale toestel wordt ingebouwd.

'Het feit dat Fujitsu Siemens Computers onze FirstWare toepassingen gebruikt, toont onze kracht en onze sterke leiderspositie in de ontwikkeling en levering van toepassingen aan toonaangevende systeemontwikkelaars en OEM's,' zei Michael Goldgof, Senior Vice President en General Manager of Corporate Marketing and Products Division voor Phoenix. 'Onze strategie bestaat erin om veilige softwareproducten te leveren die de gebruikerservaring verbeteren, de productiviteit verhogen en de productie- en ondersteuningskosten verminderen. Met ingebouwde Phoenix cME toepassingen en technologieën, creëert Fujitsu Siemens Computers een sterkere, meer gedifferentieerde marktpositie.'

Over Phoenix

Phoenix Technologies werd opgericht in 1979 en speelde een belangrijke rol in de digitale revolutie met zijn ontwerp van de eerste machine-onafhankelijke BIOS software, die elk jaar in 100 miljoen nieuwe systemen wordt geplaatst. Phoenix wendt deze core-level ervaring optimaal aan om Core System Software te ontwikkelen, waarmee ze verder gaan dan BIOS voor netwerktoestellen. Phoenix oplossingen activeren, beveiligen, verbinden en herstellen de bekendste systemen ter wereld. Deze oplossingen zijn ingebouwd in de kern van het systeem waar ze beveiligd zijn tegen virussen, gebruikersfouten, hackers en corruptie. Phoenix heeft zijn hoofdkantoor in Milpitas, Californië, VSA (Silicon Valley), en heeft kantoren in bedrijfs- en technologiecentra over de hele wereld. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.phoenix.com/.

Voor bijkomende informatie over Fujitsu Siemens Computers, surf naar: www.fujitsu-siemens.com.

Persrelaties:

Donna Maurillo
Sr. Manager, Global Marketing

+1-408-570-1471
Donna(underscore)Maurillo@Phoenix.com

Website: http://www.phoenix.com

Source: Phoenix Technologies

Donna Maurillo, Sr. Manager, Global Marketing van Phoenix Technologies, +1-408-570-1471, of
Donna(underscore)Maurillo@Phoenix.com

18 mei 04 15:50