Fontys


donderdag 6 mei 2004

Actieve informatieavond Fontys PABO 's-Hertogenbosch Wie wil weten hoe het voelt om de baas te zijn over een eigen klas, krijgt op donderdagavond 13 mei de kans. Fontys PABO 's-Hertogenbosch organiseert een informatieavond, waarbij de bezoeker niet alleen informatie kan krijgen, maar ook alvast kan proeven aan het vak van leraar basisonderwijs. GeĂŻnteresseerden zijn tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom op de Frans Franssenstraat 15.

Tijdens de informatieavond zijn doorlopend verschillende activiteiten waar de bezoeker naar kan kijken, maar ook zelf actief aan deel kan nemen. De vakdocenten en studenten nemen de bezoeker zo letterlijk mee in het beroep van leraar basisonderwijs. Ook kan er deel worden genomen aan een demonstratieles.

Wie interesse heeft in de grensoverschrijdende activiteiten van de pabo, kan terecht bij de speciale stand Internationalisering. Verder is er een aparte stand van de Opleidingen Speciale Onderwijszorg (OSO).

Vanaf dit jaar biedt Fontys PABO 's-Hertogenbosch naast de vierjarige voltijdopleiding ook een opleiding in deeltijd aan. Tevens zijn er mogelijkheden voor versnellingstrajecten, een zij-instroomopleiding en een driejarig traject voor mbo-4 onderwijsassistenten dat in voltijd of duaal gevolgd kan worden. Bij duaal onderwijs wordt vanaf het eerste lesjaar het leren gecombineerd met werken in het basisonderwijs.